BE.ONE Vinger Vibrator - Fun Factory

swipe
be one 3
be one 1
be one 2
be one 4
Artikelnummer:
CC-21515
Merk:
Fun Factory
Materiaal:
Siliconen
Kleur:
Zwart
Levertijd:
1-2 werkdagen

€ 64,95

Discreet verpakt

Discreet verpakt

Gratis verzonden boven de €75,-

Achteraf op factuur

Achteraf op factuur

Betaal na ontvangst goederen

BE.ONE Vinger Vibrator - Fun Factory

Merk
Fun Factory
Materiaal
Siliconen
Levertijd
1-2 werkdagen
Kleur
Zwart
Gewicht
0

BE.ONE - Nu ben je de vibrator.

HERONTDEK AANRAKINGEN
Laat de BE.ONE tussen je vingers rusten en moeiteloze vibraties leveren bij elke aanraking! Met twee sterke motoren die trillingen van elkaar afkaatsen, verhoogt dit koppelspeelgoed elke streling. Kies uit vier snelheden en één 'willekeurige' instelling die om de vijf minuten loopt. Pro-tip: probeer de BE.ONE tussen je schaamlippen te schuiven!

 

Kenmerken:

- Oplaadbaar - Houd van de aarde.
- Lichaamsveilige materialen - Houd van jezelf.
- Waterdicht - Word nat .
- Vergrendelingsfunctie voor gemakkelijk reizen
- Gemakkelijke interface met één knop
- Niet-poreus en hypoallergeen
- 1 uur spelen per lading
- 1 uur eerste lading
- 6 maanden stand-by batterijlevensduur

ORGASTISCHE AANRAKING VOOR KOPPELS
Weet je nog toen je elkaar voor het eerst zag en alles wat je wilde doen elkaar was aanraken? Hoe herover je dat gevoel wanneer je hersenen niet worden overspoeld met vroege hormonen? Je gaat terug naar de basis: aanraking, speelsheid en ontdekken wat elkaar een goed gevoel geeft! Gebruik de BE · ONE om te verkennen, spelen, plagen en meer!

MOEITELOOS & COMFORTABEL
De BE.ONE is zo gevormd dat hij perfect tussen uw vingers past, zodat u er echt niet meer aan hoeft te denken als hij eenmaal op zijn plaats zit. Behalve te genieten van wat je ermee kunt doen.

NIEUWE 'FLIRT'-INSTELLING
Zodra je door alle vier snelheden hebt gescrolld, raak je de' flirt'-instelling - en het PLEZIER begint echt. In tegenstelling tot een traditioneel patroon, verandert deze instelling op subtiele maar onvoorspelbare manieren, soms zwaarder grommend, soms wat rustiger en waardoor je altijd meer wilt. Om het interessant te houden, draait deze instelling pas na vijf minuten plagen.

TWEE STERKE MOTOREN
De BE.ONE is klein, maar heeft veel vermogen! Beter nog, de trillingen stuiteren van elkaar af, voor een gevoel dat meer organisch is dan constante trillingen van een enkele motor.

HOE TE GEBRUIKEN
1. BESTE HANDENVRIJE TRILLING: Schuif de BE · ONE tussen uw schaamlippen.
2. BESTE FOREPLAY: Neem de tijd om met je hand de BE · ONE langs het lichaam van je partner te laten gaan. Kijk wat het doet rillen van genot.
3. BESTE BJ's: probeer je vibratie-versterkte vingers te gebruiken om het perineum zachtjes te strelen tijdens een pijpbeurt.

BE.ONE is een op batterijen werkende vibrator met een aangesloten en geïntegreerde batterijlader. Hij wordt opgeladen met de originele MAGNETISCHE LADER van het CLICK 'N' CHARGE-systeem.

BE.ONE: ca . 7,4 cm lang en 2 cm breed

 

Maak de toy na gebruik schoon met water en een toycleaner voor een hygiënisch gebruik.

 

Tip: Vergeet je glijmiddel niet mee te bestellen! Ook bij een speeltje is een glijmiddel erg prettig. Bij dit speeltje van siliconen gebruik je een glijmiddel op waterbasis.

4