Butt Plugs

Butt Plugs

Butt plug

De kans is vrij groot dat je al eens wat hebt gehoord over de butt plug. Wellicht dat je er zelfs wel een hebt gezien, maar wanneer je dit speeltje eenmaal hebt gebruikt dan zal je dit niet snel meer vergeten. Een butt plug gebruik je, zoals de naam al doet vermoeden, anaal. Toch is het anders dan bijvoorbeeld de anale vibrators. Een butt plug heeft een konische vorm met daaronder een smal gedeelte, zodat de sluitspier eromheen kan. Hierdoor kun je een butt plug zelfs de hele dag dragen.

Let op! Gebruik geen seksspeeltjes anaal wanneer deze hier niet voor bedoeld zijn! Anal play toys hebben altijd een extra randje aan de onderkant om te voorkomen dat het speeltje volledig naar binnen glipt.

Butt plug diamond

Clubwear Company heeft een ruim assortiment met sex toys voor mannen. De butt plug met diamond is de ultieme toy om met je normale dagelijkse bezigheden te combineren. Zo heb je de hele dag door een prettige prostaat stimulatie en kun je jezelf voorbereiden op een spectaculaire avond/nacht. Door de plug rek je de anus iets op, wat penetratie makkelijker maakt. Maar, belangrijker nog… als je partner je met de billen bloot ziet, zal er een directe staat van opwinding zijn. Een butt plug met diamond is het ultieme sieraad voor je anus!

Butt plug kopen

Wanneer je bij Clubwear Company een butt plug gaat kopen ben je verzekerd van een discrete verzending. Je pakketje blijft dus een verrassing voor jou, je partner en de pakketbezorger! Gebruik de butt plug tijdens masturbatie, penetratie of zelfs voor dubbele penetratie tijdens de seks. De hoogtepunten die je bereikt tijdens anale seks zijn ongekend. Zeker mannen kunnen er geen genoeg van krijgen, aangezien hun 'G-spot' zich in de anus bevindt!

Tip: Vergeet niet om glijmiddel mee te bestellen wanneer je een butt plug gaat kopen!