Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Menu


Dirty People

Let op: Dit is actuele informatie uit november 2019.

Nog eventjes wachten en dan gaat op 28 december de tweede editie Dirty People van start! Tijdens dit weergaloze evenement maken verschillende populaire deejays hun opwachting, waaronder Italiander, Des Santos en Ruben Vitalis. In de trance/dance grot kun je helemaal los gaan, gehuld in de meest kinky kleding. Ben jij er wel voor te porren om in een ondeugende sfeer je volledig mee te laten voeren door het laatste op het gebied van techtrance, tribalhouse en electro? Dan mag je Dirty People zeker niet overslaan!

Dirty People dresscode

‘Dress to impress’. Strenger is de ‘strikte’ Dirty People dresscode voor dit evenement niet. Reken echter maar dat jij in de fetish kleding van Clubwear Company flink op zult vallen! Zo is er voor de ruimdenkende vrouw én man altijd wel een geschikte kinky rok aanwezig in ons ruime assortiment. Wat wordt de basis van jouw zinderende creatie? Kies voor de meest in het oog springende kledingstukken en combinaties om aan de Dirty People dresscode te voldoen.

Dirty People outfit

Wees zo creatief als je maar zijn kunt in het samenstellen van je Dirty People outfit. Met diverse basisstukken en een aantal erotische accessoires moet het lukken om van helemaal niets toch een behoorlijk iets te maken! Zo kunnen niet alleen dames zich in strakke maar comfortabele catsuits hullen. Ook voor heren hebben we de meest spraakmakende Dirty People outfit onderdelen ruim op voorraad! Laat je fantasie volledig de vrije loop ter voorbereiding op dit onvergetelijke feest.

Dirty People kleding

Geef zelf je unieke invulling aan het concept ‘Dirty People’ door je sexy kleding voor dit wilde feest uit te kiezen bij Clubwear Company! Bijvoorbeeld door te kiezen voor een transparante bodystocking om jezelf op een zeer gewaagde manier bloot te geven. Wat je er al dan niet onder of overheen draagt, moet je uiteraard helemaal zelf weten. Ook accessoires als kousen en schoenen die je kinky kostuum helemaal afmaken vind je bij ons. Kortom, voor de meest opzienbarende Dirty People kleding moet je bij Clubwear Company zijn!

filters
Alles wissen