Gala Vibrator - We Vibe

swipe
gala
gala vibrator we-vibe
clitoris vibrator
Artikelnummer:
CC-21107
Merk:
We Vibe
Materiaal:
Siliconen
Kleur:
Kersenrood
Levertijd:
4 werkdagen

€ 109,95

Discreet verpakt

Discreet verpakt

Gratis verzonden boven de €75,-

Achteraf op factuur

Achteraf op factuur

Betaal na ontvangst goederen

Gala Vibrator - We Vibe

Merk
We Vibe
Materiaal
Siliconen
Levertijd
4 werkdagen
Kleur
Kersenrood

Het innovatieve design van de We-Vibe Gala is de eerste in zijn soort. Aan de bovenzijde van de clitoris vibrator zitten twee motoren die onafhankelijk, maar ook samen te gebruiken zijn en leiden tot intense sensatie. De vorm van de Gala zorgt ervoor dat deze gemakkelijk vast te houden is en voor comfortabel gebruiksgemak.  Zet de masturbator op de clitoris, kies uit één van de tien vibratie patronen, maak het jezelf gemakkelijk en laat de Gala het werk doen. 

Met de gratis We-Connect app maak je op je smartphone je eigen vibratie patronen. Leuke bijkomstigheid is dat de app over de hele wereld te gebruiken is. Ben jij of je partner ver van huis, maar wil je elkaar toch het genot geven? Geef de touwtjes dan uit handen.

De We-Vibe Gala is volledig waterdicht en kan dus ook mee in bad of onder de douche voor een spannend avontuur. Met de meegeleverde USB-kabel kan je de We-Vibe Gala opladen. 

Afmetingen: 11,5 x 6 cm. Gemaakt van siliconen zonder weekmakers. Gewicht: 336 gram.

Tip: Vergeet je glijmiddel niet mee te bestellen! Ook bij een speeltje is een glijmiddel erg prettig. Bij dit speeltje van siliconen gebruik je een glijmiddel op waterbasis.

1 jaar garantie van We-Vibe.

 

 

4