Klantenservice

Je kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 19:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur op ons telefoonnummer:

0626 558584

 

De mail wordt 24/7 gelezen. Mail naar:

info@clubwearcompany.nl

Wij doen ons uiterste best om je zo snel en goed als mogelijk van dienst te zijn. Heb je een vraag over onze produdten of de afhandeling van een bestelling, dan vragen wij je dit zo spoedig mogelijk te melden. Wij streven ernaar om je vraag binnen 48 uur op werkdagen per mail te behandelen. Indien je een vraag heeft over een bestelling, vermeld dan altijd het ordernummer!

 

Klachten

Ben je tevreden over onze service? Vertel het door! Heb je een klacht, vertel het ons.

Bij voorkeur verstuur je de klacht via onderstaand contactformulier of gebruik ons email adres: info@clubwearcompany.nl. Je kunt ook telefonisch contact opnemen, zie hiervoor de openingstijden van de klantenservice.

Verder kun je bij onze Algemene Voorwaarden, die zijn opgesteld door de Stichting Webshop Keurmerk, onder artikel 6a, 7 en 8, alles lezen over je herroepingrecht. Ook willen wij je erop wijzen dat de Stichting Webshop Keurmerk per 1 juli 2012 is aangesloten bij de Stichting Geschillen Commissie met een eigen Geschillenbommissie Webshop, geheel onafhankelijk van de Stichting Webshop Keurmerk. Daarmee genieten zij de erkenning van de Consumentenbond en de SGC. Tevens biedt de Stichting per 1 juli 2012 een nakomingsgarantie ten aanzien van uitspraken van de SGC. je vindt meer informatie hierover in de Algemene Voorwaarden onder artikel 15.
 

Contactformulier:

4