O-Wand - Wand Massager Number 2 - Extreme - Roze

nieuw swipe
hele grote vibrator
wand massager
O-wand
Artikelnummer:
CC-40.037
Merk:
O-Wand
Kleur:
Roze
Levertijd:
1-2 werkdagen

€ 169,95

Discreet verpakt

Discreet verpakt

Gratis verzonden boven de €75,-

Achteraf op factuur

Achteraf op factuur

Betaal na ontvangst goederen

O-Wand - Wand Massager Number 2 - Extreme - Roze

Merk
O-Wand
Levertijd
1-2 werkdagen
Kleur
Roze
Gewicht
1691

Wil je jezelf, of die speciale persoon in je leven verwennen? Zoek niet verder dan de O-WAND. Het beste cadeau voor de vrouw die alles al heeft... maar nog steeds niet tevreden is. 

 

De O-WAND de meest krachtige, veilige en stijlvolle persoonlijke stimulator op de markt. En misschien wel het belangrijkste, een van de zwaarste en grootste vibrators die op de markt zijn! Deze weegt 1,7 kilo en is ruim 32 cm lang!

 

Oplaadbaar en draadloos, heeft het vier snelheden en zeven patronen zodat je de vibraties kan aanpassen naar je stemming. In tegenstelling tot andere apparaten, heeft het een veiligheidsknop, wat betekent dat het niet meer per ongeluk aangaat in je koffer.

 

De gepatenteerde O-WAND is ontworpen door een van de toonaangevende Britse seksspeeltjes fabrikanten - Mr and Mrs Toy. Het bedrijf neemt de veiligheid zeer serieus en het ontwerp van de O-WAND is geen uitzondering. Met zijn fluweelzachte touch en glanzend zwart en gouden ontwerp, is de vibrator liefdevol gemaakt met behulp van de hoogste kwaliteit lichaamsveilige siliconen en wordt geleverd met volledige CE-certificering.

 

Het beschikt ook over extra veiligheidsvoorzieningen zoals een automatische 'power off' - zodat gebruikers nooit het risico lopen dat hun favoriete apparaat oververhit raakt. Stijlvol, veilig, waterdicht en oplaadbaar, de elektrische O-WAND heeft de persoonlijke stimulator opnieuw uitgevonden.


De O-WAND ontwikkelt en vernieuwt de persoonlijke stimulator en is een echte hype over de hele wereld aan het creëren. Gemaakt van de hoogste kwaliteit lichaamsveilige siliconen, is de draagbare O-WAND veilig, stijlvol en fluweelzacht om aan te raken. Hij is ook oplaadbaar, waterdicht en wordt geleverd met gratis internationale stekkers, zodat je overal een beetje van jezelf kunt genieten, ontspannen in bad of onder de douche - overal ter wereld!

 

De elektrische vibrator wordt geleverd met een standaard opzetstuk (O-BURST) die extra textuur heeft. Drie andere opzetstukken zijn ook verkrijgbaar - waaronder een speciaal ontworpen voor mannen.

 

Opzetstukken:

- O-Gasm (speciaal voor mannen)

- O-La-La

- G-Spot

Krachtig: De krachtige O-WAND heeft elf standen (vier snelheden en zeven patronen) zodat je de stevige vibraties aan je stemming kan aanpassen. En zelfs op de hoogste stand, biedt het meer dan een uur van intens genot.
Waterdicht: De O-WAND is volledig waterdicht, zodat je overal een beetje van jezelf kan genieten, ontspannen in een stomende bad of onder de douche. Het betekent ook dat je het veilig en gemakkelijk kan reinigen.
Draadloos: De O-WAND is draadloos en oplaadbaar. De lader wordt geleverd met gratis internationale stekkers zodat je deze volledig opgeladen kan houden en het overal ter wereld kan gebruiken.
Ergonomisch: De gepatenteerde zwarte en gouden O-WAND is gemaakt van de hoogste kwaliteit lichaamsveilige siliconen. Hij is stijlvol, fluweelzacht en heeft een handvat voor ultieme controle en comfort. Elk apparaat wordt geleverd met een opzetstuk die extra textuur geeft.

 

Lengte totaal: 32 cm
Afmeting kop: 13,8
Doorsnede kop: 6 cm

Gewicht: 714 gram

 

Maak de toy na gebruik schoon met water en een toycleaner voor een hygiënisch gebruik.

 

Tip: Vergeet je glijmiddel niet mee te bestellen! Ook bij een speeltje is een glijmiddel erg prettig. Bij dit speeltje van siliconen gebruik je een glijmiddel op waterbasis.

4