Pure Wand - Njoy

nieuw swipe
pure wand
njoy wand
wand
wand in box
logo
Artikelnummer:
CC-22002
Merk:
Njoy
Materiaal:
Roestvrij staal/Nikkelvrij
Levertijd:
1-2 werkdagen

€ 159,95

Discreet verpakt

Discreet verpakt

Gratis verzonden boven de €75,-

Achteraf op factuur

Achteraf op factuur

Betaal na ontvangst goederen

Merk
Njoy
Materiaal
Roestvrij staal/Nikkelvrij
Levertijd
1-2 werkdagen

Uitgebreide omschrijving Pure Wand - Njoy

Geniet van stimulatie op jouw meest gevoelige en intieme plekjes, de Pure Wand biedt u een scala van sensuele mogelijkheden. Hij heeft de perfecte kromming en groot bereik zodat je lekker kan liggen, ontspannen en genieten. Zowel alleen of samen. .

Een van de leukste dingen die je met een RVS speeltje kunt doen: spelen met temperatuur! De Njoy Pure Wand voelt koud aan, maar is makkelijk op te warmen onder de warme kraan. Door hem op te warmen of af te koelen kun je heel leuk spelen met de temperatuur. Dit zorgt voor een heel bijzonder gevoel.

Njoy staat voor waar vakmanschap! Een lijn van luxe producten waarbij alles draait om het menselijk lichaam en seksualiteit. Njoy streeft naar het beleven van nieuwe ervaringen. Ze bieden u de mooiste ontwerpen. Njoy is van de hoogste kwaliteit en gemaakt van zuivere materialen, waardoor de veiligheid en duurzaamheid gewaarborgt zijn. Puur plezier! Dat is wat ze willen dat de gebruiker heeft.

Lengte: 20 cm
Diameter bollen: 2,5 - 3,5 cm

Maak de toy na gebruik schoon met water en een toycleaner voor een hygiënisch gebruik.

 

Tip: Vergeet je glijmiddel niet mee te bestellen! Ook bij een speeltje is een glijmiddel erg prettig. Bij dit speeltje van siliconen gebruik je een glijmiddel op waterbasis.