Satisfyer Pro 2 Vibration

swipe
satisfyer vibrator
satisfyer pro 2
oplader satisfyer
detail satisfyer
Artikelnummer:
CC-21212
Merk:
Satisfyer
Materiaal:
Siliconen
Kleur:
Roze
Levertijd:
1-2 werkdagen

€ 49,95

Discreet verpakt

Discreet verpakt

Gratis verzonden boven de €75,-

Achteraf op factuur

Achteraf op factuur

Betaal na ontvangst goederen

Satisfyer Pro 2 Vibration

Merk
Satisfyer
Materiaal
Siliconen
Levertijd
1-2 werkdagen
Kleur
Roze
Gewicht
208

Intens genieten van een heerlijk sexy toy...

 

De Satisfyer Pro 2 Vibration stimuleert de clitoris zonder enig contact door gebruik te maken van een innovatieve technologie. De onderdruk in combinatie met de ritmische pulsaties masseert de clitoris op onvoorstelbare manieren en leidt tot adembenemende hoogten. Maar liefst 11 spannende en krachtige standen, van teder tot intensief, geven een geweldige stimulatie en maken van de Satisfyer Pro 2 een bijzonder speeltje waar je van blijft genieten en geen genoeg van kan krijgen. 

 

Gebruik de de Satisfyer Pro 2 Vibration ook eens onder de douche of in bad, hij is waterdicht.

 

Heerlijk dat hij fluisterstil is tijdens het gebruik. Bovendien is ook deze Satisfyer 100% hygiënisch, aangezien er geen water, smeermiddelen of andere stoffen binnenin het apparaat kunnen komen. De siliconen kop is vervangbaar en is daarom ook makkelijk schoon te maken. De Satisfyer Pro 2 Vibration voelt superzacht aan op de huid en dankzij zijn bredere rand heb je een optimale controle. Door de contactloze stimulatie ontstaat een nieuw orgasmegevoel en het risico op overmatige stimulatie wordt geminimaliseerd.

 

De vibrator is volledig waterproof en is gemaakt van zacht en glad body-safe siliconen. Hij wordt geleverd met een magnetische USB oplaadkabel waarmee je de vibrator snel en eenvoudig kunt opladen.

 

Maak de toy voor en na gebruik schoon met water en een toycleaner voor een hygiënisch gebruik.

 

Tip: Vergeet je glijmiddel niet mee te bestellen! Ook bij een speeltje is een glijmiddel erg prettig. Bij dit speeltje van siliconen gebruik je een glijmiddel op waterbasis.

4