Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Menu


Secret Underground Sensual Exclusive 31-10-2020

Vrouwen: burlesque, lingerie, clubwear geschikt voor parenclub en kinky (alle kleuren).

Mannen: bij stof alleen sexy zwart verplicht (geen print, geen (zwarte) jeans). Boxer en kinky mag alle kleuren.

Lees meer
71 artikelen gevonden

Secret Underground Sensual Exclusive

Let op! Dit is actuele informatie van januari 2020.

Dresscode:

Vrouwen:

  • Burlesque
  • Lingerie
  • Clubwear geschikt voor parenclub
  • Kinky (alle kleuren)

Mannen:

  • Bij stof alleen sexy zwart verplicht (geen print, geen (zwarte) jeans)
  • Boxer en kinky mag alle kleuren

 

Sta jij te popelen om jezelf op persoonlijk en intiem vlak volledig te ontplooien? Dan is Secret Underground Sensual Exclusive op 8 februari helemaal voor jou weggelegd! Iedereen van 21 jaar en ouder is welkom om zichzelf te zijn tijdens deze weergaloze erotische ervaring. Geniet van hapjes, drankjes, opzwepende dansmuziek en… van elkaar! Haal je meest kinky lingerie uit de kast om tijdens Secret Underground Sensual Exclusive helemaal los te gaan. Ben je op dit gebied nog niet volledig? Snuffel dan eens rond bij Clubwear Company!

Secret Underground Sensual Exclusive outfit

In onze uitgebreide webwinkel vind je alles om je Secret Underground Sensual Exclusive outfit tot in de puntjes voor te bereiden. Kies voor losse onderdelen of complete sets waarmee je een blijvende indruk zult achterlaten op de rest van de 900 bezoekers! Wees er wel zeker van dat je aan de dresscode voldoet. Dames zijn welkom in een burlesque petticoat, samen met andere items die de sensuele shows van eind 19de eeuw doen herleven. Zolang hun lingerie maar kinky is en geschikt voor parenclubs. Heren mogen best een Secret Underground Sensual Exclusive outfit van stof dragen, zolang deze maar geheel zwart is. Wanneer ze van andere stoffen gebruik maken, zoals het lak van de Noir Handmade Man collectie, is het ze toegestaan met alle kleuren van de regenboog uit te pakken.

Secret Underground Sensual Exclusive kleding

Wat je voor jouw kinky kostuum ook maar nodig hebt, bij Clubwear Company vind jij de perfecte Secret Underground Sensual Exclusive kleding! Voor de heren hebben we opvallend en kleurrijke slips uit de ES Underwear collectie, terwijl dames zich mogen verheugen op het dragen van een sexy string. Trouwens, de heren ook; zo ruimdenkend zijn we wel! Jij ook? Dan moet je ideale Secret Underground Exclusive kleding samenstellen geen enkel probleem zijn. Laat je pikante fantasie de vrije loop!

filters
Alles wissen