Sharevibe Double Dildo met Uitneembare Vibratie Bullet Paars - Fun Factory

swipe
share vibe duo
share vibe duo paars
verpakking share vibe duo
logo fun factory
Artikelnummer:
CC-21510
Merk:
Fun Factory
Materiaal:
Siliconen
Kleur:
Paars
Levertijd:
1-2 werkdagen

€ 94,95

Discreet verpakt

Discreet verpakt

Gratis verzonden boven de €75,-

Achteraf op factuur

Achteraf op factuur

Betaal na ontvangst goederen

Sharevibe Double Dildo met Uitneembare Vibratie Bullet Paars - Fun Factory

Merk
Fun Factory
Materiaal
Siliconen
Levertijd
1-2 werkdagen
Kleur
Paars
Gewicht
560

Deze luxe Sharevibe dubbelde dildo heeft een uitneembare vibrerende Bullet, geniet van beste van twee werelden.

 

 Deze in Duitsland gemaakte, siliconen schoonheid is het enige speelgoed in zijn soort met sterke 5-patroonen verwerkt in de oplaadbare vibrator Bullet die zich bevindt in de basis. Het paar samen kan deze heerlijke vibraties delen tijdens het vrijen. Sharevibe verbetert ook de intimiteit door meer huid-op-huidcontact tussen geliefden mogelijk te maken dankzij het strapless ontwerp. Dit koppel speelgoed voelt en lijkt precies op een verlengstuk van haar lichaam; het gebruiken tijdens het vrijen lijkt volkomen natuurlijk.

Sharevibe heeft een kort uiteinde (de bulb) en een langer uiteinde (de schacht). Het korte uiteinde wordt vaginaal ingebracht in de partner die een actieve rol speelt in het vrijen. De partner die de Sharevibe draagt, heeft volledige controle over het langere uiteinde van het speelgoed door het intuïtief vast te houden met de bekkenspieren. De ontvangende partner zal genieten van de omtrek en de lengte van de schacht, die is ontworpen om als een verlengstuk van het lichaam van de drager te voelen.

 

Omdat Sharevibe harnasvrij is, biedt het twee geliefden optimaal de gelegenheid om elkaars heupen en huid te voelen tijdens intimiteit. De actieve partner kan haar bekkenspieren gebruiken om zich aan het korte uiteinde vast te klemmen en het lange uiteinde perfect te beheersen, alsof het een deel van haar lichaam is. Vrijen met de Sharevibe voelt intens en volledig natuurlijk aan, in tegenstelling tot de sensatie die geliefden van harnassen krijgen.

Het revolutionaire kenmerk van de Sharevibe is dat het een verwijderbare bullet bevat die sterker is dan elke vibratie-eenheid die gewoonlijk in dergelijk paarspeelgoed wordt gebruikt. Partners zullen dol zijn op de 2 vibratieritmen en 3 intensiteiten van deze waterdichte en oplaadbare vibrerende bullet! De vibraties kunnen tot 90 minuten op volle snelheid duren. Zoals al het speelgoed dat in Duitsland is gemaakt, is de Sharevibe ontworpen voor prestaties en de ongelooflijke kracht van de bullet getuigt ervan dat FUN FACTORY altijd de nadruk legt op functionaliteit.

Sharevibe is gemaakt om de intimiteit tussen twee geliefden te vergroten. Dit is de reden waarom FUN FACTORY ervoor zorgde dat zijn vorm zo perfect werd ontworpen en dat hij er met het koppel organisch mee beweegt tijdens het vrijen. Het gedeelte dat het korte uiteinde verbindt met het lange uiteinde biedt enige flexibiliteit, waardoor het paar kan genieten van al hun favoriete seksposities zonder het speelgoed tijdens overgangen opnieuw in te stellen. Van missionary tot doggy, droog of onder water, Sharevibe  beweegt met het koppel mee alsof het een deel van hun lichaam is.

21,9 cm en Ø 2,1 cm (passief gedeelte) / Ø 3,9 cm (actief gedeelte)en 375 gram

 

Kenmerken:
- De enige Share met een 5-speed vibrator in de basis!
- Luxe bullet is oplaadbaar en onderdompel baar
- Bullet kan uit de huls worden verwijderd voor externe massages
- Sharevibe ziet eruit en voelt als een verlengstuk van uw lichaam
- Een strap-less strap-on voor meer huidcontact tussen geliefden
- Kleinere bol is vaginaal ingebracht en wordt vastgehouden door de actieve vrouwen om te peggen
- Plezier tegelijkertijd voor de actieve en passieve partner
- Verplaatst met het paar (past zich aan aan seksuele posities)
- 100% siliconen van medische kwaliteit, geurloos
- Zijdeachtige zachte textuur

 

Maak de toy na gebruik schoon met water en een toycleaner voor een hygiënisch gebruik.

 

Tip: Vergeet je glijmiddel niet mee te bestellen! Ook bij een speeltje is een glijmiddel erg prettig. Bij dit speeltje van siliconen gebruik je een glijmiddel op waterbasis.

4