White Moon

White Moon 16-11-2019

Let op! Dit is actuele informatie van september 2019.

Dresscode:

  • Pure white
  • Shirts, broeken, jurkjes, rokken moet in wit, schoenen hoeven niet in wit!
  • Silver en Gold

Niet toegestaan: grijze broeken; zilver moet echt zilver zijn

Wil jij in een inspirerende omgeving vol gelijkgestemde zielen helemaal los gaan op house, edm, hardstyle en trance? Dan heb je in White Moon de perfecte gelegenheid gevonden! Hier ga je tot in de kleine uurtjes helemaal op in de vetste grooves, vergezeld door je partner, vrienden en een heleboel andere liefhebbers die komen om van een adembenemende sfeer te genieten. Trek dus je sexy schoenen aan met een spetterend witte outfit daarboven en bezoek White Moon voor de avond van je leven!

White Moon The Box

Er gelden regels omtrent je kleding wanneer je White Moon in The Box te Amsterdam bezoekt. Tja, de naam geeft het eigenlijk al weg, hè? Enkel witte kleding is toegestaan - hoewel deze regel niet voor je schoeisel geldt. Ook combinaties met goud en zilver worden toegelaten. Uiteraard ben je een graag geziene gast wanneer je in een sexy kanten jurk verschijnt die maagdelijk wit is. Voor mannen hebben we Manstore Underwear in diverse kleuren, waaronder wit. Alleen nog even een witte broek en ook zij worden verwelkomd tijdens White Moon in The Box!

White Moon party

Heb je geen idee wat je aan moet trekken naar de White Moon party? We gaven al aan dat wit de dresscode is. Verder ben je vrij om kleding te dragen waarin jij je prettig voelt en die een hele nacht lang comfortabel is en blijft. Wat dacht je van een sexy body die harten doet smelten? Hierin dans je de hele White Moon party lang dat het een lieve lust is! In ons brede aanbod vind je vele verschillende elegante en uitdagende mogelijkheden. Kies een stijl die bij jou past!

White Moon 2019

Heren, we willen jullie wel eventjes attenderen op het feit dat mannen in hun eentje of juist in groepen aan de deur geweigerd kunnen worden. Zorg daarom dat je een/je vriendin bij je hebt om deze geweldige nacht niet mis te moeten lopen. En haal alles uit de kast om ook op het gebied van de dresscode de toegang niet ontzegd te worden. Zo wordt White Moon 2019, gehouden op 16 november 2019, een datum om naartoe te leven!