Womanizer Duo Blauw

swipe
womanizerduoblauw1
womanizerduoblauw3
womanizerduoblauw2
womanizerduoblauw4
womanizer duo
Artikelnummer:
CC-21025
Merk:
Womanizer
Materiaal:
Siliconen
Kleur:
Blauw
Levertijd:
4 werkdagen

€ 189,95

Discreet verpakt

Discreet verpakt

Gratis verzonden boven de €75,-

Achteraf op factuur

Achteraf op factuur

Betaal na ontvangst goederen

Womanizer Duo Blauw

Merk
Womanizer
Materiaal
Siliconen
Levertijd
4 werkdagen
Kleur
Blauw
Gewicht
860

De allernieuwste clitoris & G-spot vibrator met 12 standen van Womanizer: De Womanizer Duo

DUO, de opvolger en verbeterde versie van de Womanizer Inside Out, zal straks nog meer geliefd zijn onder de sexspeeltjes van Womanizer en in dit geval ook onder de sextoys van het merk We-Vibe. Want Womanizer en We-Vibe hebben hun krachten gebundeld en samen de DUO ontworpen.
DUO is een seksspeeltje dat de revolutionaire Pleasure Air-technologie van Womanizer combineert met krachtige G-spot stimulatie. Het speelgoed is een unieke dubbele stimulator die zachte aanzuiging gebruikt om de clitoris te stimuleren, terwijl een flexibele, ergonomische vibrator de G-spot stimuleert.

De We-Vibe Vibrator
We-vibe nam uiteraard het Vibrator gedeelte van deze dubbele genotsknots op zich. Aan de flexibiliteit van de vibrator arm is eigenlijk niks verander. Dit was al optimaal ontworpen door Womanizer en werd zeer geprezen bij de Inside Out. Door deze flexibiliteit past de vibrator namelijk altijd. De sterkte van de vibraties werd alleen soms te zacht gevonden ondanks de 12 standen. Hier heeft We-Vibe op ingespeeld. Door de beproefde en populaire We-Vibe-functies te integreren - inclusief een krachtige, stille motor en een nieuwe vorm geïnspireerd door de Rabbit Vibrator Nova van het merk We-Vibe

Daarnaast was de Vibrator van de Inside Out zeer slank. De kop was wel gebogen richting de G-Spot maar door een verdikking aan het einde van de vibrator is het raakvlak vergroot en wordt de G-Spot nog intenser gestimuleerd. 

Womanizer Pleasure Air Technologie + Smart Silence
Womanizer verbeterde het clitoris gedeelte door ook hier de smart silence toe te passen. Dit betekend dat dit zuigende womanizer gedeelte pas aan gaat wanneer deze de huid raakt. Waarom? Dit is zo ontworpen om de womanizer nog stiller te maken. Want bij een vacuum, en dus het aanraken van de huid, is het geluid veel zachter.

Combi = Krachtpatser
Door de combi van de We-Vibe G-Spot Vibrator samen met de revolutionaire Pleasure Air-technologie van Womanizer, bereikt deze nieuwe dubbele stimulator van Womanizer de status van krachtpatser. 

De ontwikkeling van DUO omvatte de hulp van de wereldwijde tester-pool van Womanizer, waaronder meer dan 140 vrouwen over een brede leeftijdscategorie en lichaamscategorie, evenals eerdere beoordelingen en feedback over de InsideOut.

De innovaties omvatten: 
- De toevoeging van Smart Silence-technologie, dus stimulatie wordt alleen ingeschakeld wanneer DUO contact maakt met de huid en naar de stand-bymodus gaat wanneer deze wordt verplaatst. 
- De toevoeging van een krachtige We-Vibe-motor, met 10 verschillende vibratiemodi en 12 intensiteitsniveaus 
- Een bijgewerkte ergonomische vorm op basis van Nova van We-Vibe voor verbeterde stimulatie van de G-spot 
- Twee stimulators die afzonderlijk kunnen worden bediend, voor aanpasbare sensaties.


Naast de luxe box krijg je het volgende: Chique satijnen opberghoes, XL vervangingskapje, USB oplaadkabel met magnetische oplaadkoppeling.

73%   ervaart meerdere orgasmes
76%   beleeft een exceptioneel intens orgasme
63%   ervaart een volkomen nieuwe seksuele beleving
98%   zou graag een Womanizer willen hebben
100% beschrijft de Womanizer als absoluut uniek


Let op: Alle Womanizers schakelen zichzelf automatisch uit na 30 minuten gebruik. Dit om oververhitting te voorkomen. Nadat de Womanizer is afgekoeld is die weer klaar voor de volgende 30 minuten. Net zoals alle womanizers is ook deze waterproof dus ook in het water te gebruiken. 

Lengte van de womanizer is 20.3 cm, inbrengdiepte is 11 cm, de diamater is 2.2-3.5 cm. 

En daarnaast 1 jaar garantie op dit apparaat.

Maak de toy na gebruik schoon met water en een toycleaner voor een hygiënisch gebruik.

Tip: Vergeet je glijmiddel niet mee te bestellen! Ook bij een speeltje is een glijmiddel erg prettig. Bij dit speeltje van siliconen gebruik je een glijmiddel op waterbasis.

 

4