Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 75,-
Discreet verpakt
Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 75,-
Discreet verpakt
Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Sluiten

Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Gratis verzending vanaf 75,-
voor 23:00 besteld, morgen in huis
Bekijk winkelwagen
Menu


Klantenservice
Erotische feesten kalender
Jet Luinstra doet de klantenserviceDe klantenservice van Clubwear Company

Jan Willem Luinstra in het Clubwear Company magazijnHet magazijn van Clubwear Company

Over ons

 

Waarom we Clubwear Company zijn begonnen

In een markt waar andere webshops het niet altijd even nauw namen met Europese Regelgeving, zagen wij kans om het anders te doen. Clubwear Company – in 2010 opgericht door Jet en Jan Willem Luinstra – is opgericht om het verschil in de erotische markt te maken. Niet alleen op het gebied kwalitatief goede producten, maar ook door altijd open, eerlijk en makkelijk bereikbaar voor onze klanten te zijn.
 

Onze reis: de focus op kwaliteit

Onze eerste collecties kwamen uit China, maar we kwamen er al snel achter dat deze producten kwalitatief niet altijd even goed waren. Van deze periode hebben we veel geleerd. Gelukkig ontdekten we na twee jaar het merk Noir Handmade. Sindsdien zijn we premium dealer van dit wereldwijde marktleidende merk. Onze focus verschoof naar kwalitatieve merken zoals Patrice Catanzaro, Benno von Stein, TOF Paris en Black Level. Na bijna 10 jaar namen we collega-bedrijf Female and Partners over, waardoor we ons assortiment verder uitbreidden met toys en glijmiddelen.
 

Het team van Clubwear Company

Ons team heeft een gemeenschappelijke missie, namelijk: Nederland een stuk sexyer maken. Wat het team uniek maakt is dat wij onze artikelen kennen. We passen alle outfits en kunnen daardoor een gericht advies geven. En ook als het gaat over onze toy collectie, volgen we geregeld masterclasses, online seminars en bezoeken we beurzen om voortdurend op de hoogte te zijn. Dat is immers waar we energie van krijgen. Klanten goed voorlichten en daarna zien dat zij tevreden met onze producten zijn.
 

Onze kernwaarden, missie en visie

Kernwaarden: Betrouwbaar, oprecht, eerlijk en snel

Missie: Nederland een stuk sexyer maken

Visie: Een belangrijke bijdrage leveren aan het welbehagen van onze klanten door artikelen van goede prijs/kwaliteit te leveren
 

Ons aanbod: altijd op zoek naar aanvullingen

Erotiek en seksualiteit zijn onmisbaar in het leven. Daarom vinden we het belangrijk om de beste artikelen tegen een eerlijke prijs te bieden. In de loop der jaren hebben we het assortiment flink uitgebreid. Zo vind je bij ons niet alleen clubwear, maar ook een ruim aanbod aan fetish kleding, mannenkleding en erotische kleding in grote maten. We zijn altijd op zoek naar aanvullingen op ons assortiment.
 

Onze toekomstplannen

Om jou op elk moment het meest complete erotische producten te kunnen bieden, blijft Clubwear Company altijd door ontwikkelen. Onze toekomstplannen zijn dan ook:

  • Het verder optimaliseren van de website voor een goede gebruikerservaring;
  • Het assortiment nog actueler, beter en completer maken;
  • Onze levertijd versnellen, zodat jij je pakket nog sneller in huis hebt.

 

 

Clubwear Company in de Media

Als expert op gebied van sexy kleding en speeltjes, wordt Clubwear Company steeds vaker in de media geciteerd wanneer dit onderwerp ter sprake komt. Hieronder een greep uit de publicaties: