Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Gratis verzending vanaf 75,-
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Gratis verzending vanaf 75,-
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Sluiten

Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Gratis verzending vanaf 75,-
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Bekijk winkelwagen
Menu






Klantenservice
Erotische feesten kalender

Privacy Voorwaarden Clubwear Company

 

Inleiding

Als bezoeker op de website van Clubwear Company laat u persoonsgegevens achter. Soms is dit bewust (bijvoorbeeld bij het plaatsen van een bestelling), maar soms ook onbewust (zoals een IP-adres). Het is van belang dat deze gegevens niet in verkeerde handen vallen, daarom is het voor u als bezoeker van deze website van belang om te weten welke persoonsgegevens er opgeslagen worden, met wie deze gegevens gedeeld worden en hoe lang deze bewaard worden.

 

Wie is er verantwoordelijk voor de verwerking persoonsgegevens?

Deze website is eigendom van Naughty Things V.O.F. (handelsnaam Clubwear Company), gevestigd aan de Deventerweg 28 in Voorst. Bij de Kamer van Koophandel is dit bedrijf ingeschreven met nummer 87035332. Clubwear Company is eindverantwoordelijk voor de persoonsgegevens, ook als deze door subverwerkers worden verwerkt.

 

Welke persoonsgegevens worden er verwerkt?

Tijdens het een bezoek aan de website van Clubwear Company worden de volgende persoonsgegevens opgeslagen:

  • IP-adressen en informatie over de browser/uw apparatuur waarmee u de website bezoekt. Op basis van het IP-adres kan in veel gevallen uw locatie kunnen worden herleidt.
  • Websitegebruik

Inschrijven van nieuwsbrieven:

  • Uw e-mailadres

Het plaatsen van een bestelling:

  • NAW-gegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Uw koopgedrag

Deze persoonsgegevens worden via een versleutelde verbinding (SSL) verstuurd en kunnen op deze manier niet door derden worden onderschept. De gegevens zijn uitsluitend in te zien door bevoegde personen, waarbij een gebruikersnaam en wachtwoord nodig zijn om toegang te krijgen tot deze gegevens.

 

Wat is het doel van de verwerkte persoonsgegevens?

Persoonsgegevens opgeslagen bij een websitebezoek:

  • Tonen hoe de website presteert
  • Het verbeteren van de gebruikerservaring op de website
  • Het waarborgen van de veiligheid op de website
  • Voor het analyseren van de effectiviteit van online advertenties

Persoonsgegevens opgeslagen bij het inschrijven van een nieuwsbrief:

  • Voor het kunnen versturen van de nieuwsbrief

Persoonsgegevens opgeslagen bij het plaatsen van een bestelling:

  • Voor het correct uitvoeren van de leveringsopdracht
  • Voor het informeren van de status rondom de leveringsopdracht
  • Voor het kunnen benaderen bij vragen rondom de leveringsopdracht
  • Verantwoording van geleverde producten in de bedrijfsadministratie

 

Bewaartermijn van de persoonsgegevens

Geheel volgens de AVG-wetgeving zit er een bewaartermijn op alle door Clubwear Company opgeslagen persoonsgegevens.

Persoonsgegevens opgeslagen bij een websitebezoek:

  • Gegevens binnen Google Analytics worden 14 maanden opgeslagen
  • Gegevens binnen Microsoft Clarity worden 30 dagen opgeslagen

Persoonsgegevens opgeslagen bij het inschrijven van een nieuwsbrief:

  • Gegevens worden bewaard zolang iemand zich in heeft geschreven voor de nieuwsbrief en deze ontvangt.
  • Na uitschrijving van de nieuwsbrief blijven de gegevens eeuwig bewaard, zodat we u na uitschrijving niet meer nieuwe nieuwsbrieven kunnen sturen.

Persoonsgegevens opgeslagen bij het plaatsen van een bestelling:

  • Digitaal opgeslagen bestellingen worden volgens de wettelijk voorgeschreven termijn van 7 jaar in de administratie bewaard.
  • Papieren picklijsten worden elke 30 dagen vernietigd door een officieel gecertificeerd bedrijf.

 

Met welke bedrijven worden persoonsgegevens gedeeld?

Persoonsgegevens worden met de volgende bedrijven gedeeld:

Google

Analytische en commerciële inzichten

  • Gegevens over het websitebezoek
  • Gegevens over de prestaties van Google Ads advertenties

Microsoft

Analyses van het websitegedrag van bezoekers

  • Gegevens over het websitebezoek

050media development B.V.

Ontwikkelaar van de Clubwear Company website & Online Marketing partner voor Google Ads advertenties

  • Opgeslagen gegevens binnen de website, namelijk aankoopgeschiedenis
  • Gegevens over het websitebezoek
  • Aankoopgedrag via Google Ads

LinQhost B.V.

Hostingpartner van de Clubwear Company website

  • Opgeslagen gegevens binnen de website, namelijk aankoopgeschiedenis

DoubleSmart B.V.

Online marketing partner voor Organische vindbaarheid

  • Opgeslagen gegevens binnen de website, namelijk aankoopgeschiedenis
  • Gegevens over het websitebezoek

Inboxify

Partner voor het versturen van nieuwsbrieven

  • E-mailadressen voor het versturen van de nieuwsbrief

 

Welke cookies worden er gebruikt?

De website van Clubwear Company maakt voornamelijk gebruik van functionele en analytische cookies. De analytische cookies betreffen cookies van Google Analytics (prestaties van de website) en Microsoft Clarity (analyses van websitegedrag).

De enige commerciële cookies die worden gebruikt, zijn die van Google Ads. Deze worden geplaatst om te kunnen analyseren of een bestelling mogelijk voortkomt uit een eerder bezoek op de website, welke via een klik op een advertentie in Google is gegenereerd.

 

Welke rechten heeft de bezoeker van de Clubwear Company website?

Elke websitebezoeker heeft het recht om inzage te krijgen in de eigen persoonsgegevens die Clubwear Company of de partners van Clubwear Company hebben opgeslagen. Op uw verzoek kunnen deze persoonsgegevens worden aangepast of aangevuld, mits dit niet in strijd is met de Nederlandse wetgeving. Ook heeft u het recht om deze persoonsgegevens te laten verwijderen. Om dit op te vragen kunt u contact met ons opnemen, waarbij u zich ook duidelijk en verifieerbaar identificeert.

Indien u het niet eens bent met de afhandeling van uw verzoek, heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.