Patrice Catanzaro

De Franse ontwerper Patrice Catanzaro creëert met de beste materialen kledingstukken die tot de verbeelding spreken. Of je nu voor fluweelzacht gaat, wilt teasen of kinky voor de dag wilt komen, Catanzaro heeft voor iedere gewenste uitstraling het perfecte kledingstuk ontworpen! Voor zowel vrouwen als mannen heeft Patrice Catanzaro een uitgebreide kledinglijn op de markt gebracht. Bekijk op je gemak het volledige aanbod en laat je inspireren. Wat voor aanvulling je ook wilt bestellen voor je sexy garderobe, met de kleding van dit topmerk slaag je altijd!

Patrice Catanzaro shop

Clubwear Company is een erkende Patrice Catanzaro shop. Wij erkennen de schoonheid en de sensuele aantrekkingskracht van dit merk en bieden het daarom graag in onze webwinkel aan. Laat je betoveren door de schitterende kledingstukken variërend van strings en jarretelles tot jurkjes en catsuits. Ook onze mannelijke klanten kunnen in onze Patrice Catanzaro shop precies vinden wat ze zoeken. Of je als man nu een short, broek of shirt zoekt, wij hebben het in onze collectie. Bovendien kunnen mannen én vrouwen bij ons terecht voor sexy Patrice Catanzaro kleding in maten tot 4XL!

Patrice Catanzaro Nederland

Onze webwinkel is een verkooppartner van Patrice Catanzaro Nederland. Bij ons bestel je daarom voordelig en vertrouwd de kwaliteitskleding van dit Franse merk. Na bestelling leveren wij de artikelen snel en discreet bij je af. Je kunt op vele wijzen veilig vooraf bij ons betalen, of achteraf via Afterpay. Clubwear Company is zo niet voor niets een online Patrice Catanzaro Nederland verkooppunt!