Betalen

Wij hanteren de volgende betalingsmogelijkheden:

 

 

 

 

 iDeal

Wanneer je gebruik maakt van internet bankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank, dan kun je gebruik maken van iDEAL.
Je legt jouw bestelling in uw winkelwagentje. Vervolgens kun je kiezen bij betaalwijzen om te betalen met iDEAL.
Je wordt doorgeleid naar jouw eigen internet bankieren omgeving, waar uw betaling klaarstaat. Vul de ontbrekende gegevens in en doe een betaling.
Het bedrag wordt direct van jouw rekening afgeschreven, wij krijgen dan bericht dat de bestelling is betaald.

LET OP: Vergeet niet na het betalen terug te gaan naar onze site om uw bestelling af te ronden! Vervolgens kunnen wij beginnen met uw bestelling te verwerken.

Dit is bij Clubwear Company gratis. Onze payment provider Buckaroo zorgt voor een soepele en veilige communicatie tussen de systemen van de bank, u als consument en onze webwinkel.

In de showroom kunt u ook betalen met pin.

 

 

 

 

 

 

 

Billink: achteraf betalen met een acceptgiro (Nederland en Belgie)

Billink voert voor Clubwear Company het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van Billinky via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Clubwear Company betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 250 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij Billink kunt u betalen tot een bedrag van € 500. De kosten hiervan bedragen € 0,99 per acceptgiro.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert Billink een gegevenscontrole uit. Billink hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met Billinkopnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de Billink website. Zie www.billink.nl

Vanaf eind april 2019 kunnen ook onze Belgische klanten met Billink betalen!

 

 

 

 

Creditcard

Bij ons kunt u ook gemakkelijk en veilig betalen met een creditcard. Wij accepteren MasterCard en Visa. Wanneer je bestelling ons magazijn verlaat, zal het bedrag van uw creditcard worden gecrediteerd. Bij een retourzending zal het bedrag worden bijgeschreven op jouw creditcardrekening.

Jouw creditcardgegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Door deze hoge veiligheidsstandaard is het kopen met een creditcard bij Clubwear Company veilig.

Indien je betaalt met een buitenlandse creditcard, behouden wij ons via onze payment Provider Buckaroo het recht voor om de transactie via 3D-Secure of 3DS te voltooien. 3D-Secure is een extra beveiliging voor online betalingen via Visa en MasterCard. Let op: Het kan voorkomen dat u niet wordt doorgelinkt naar 3DS, dan zal het niet mogelijk zijn om met een buitenlandse credit card te betalen.

 

 

Paypal

Bij ons kun je ook via PayPal betalen. Indien jij kiest om met PayPal te betalen, word je na het bestellen direct doorgestuurd naar de PayPal website. Indien je al aangemeld bent bij PayPal kunt u inloggen met jouw gebruikersnaam en de betaling bevestigen. Als je nieuw bent bij PayPal kunt u zich ook als gast aanmelden of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen.

Op het moment van bevestigen zal er een autorisatie worden uitgevoerd van jouw PayPal account, jouw bestelling wordt vervolgens direct verwerkt. Zodra jij je bestelling in ontvangst heeft genomen zal het openstaande bedrag gecrediteerd worden van jouw PayPal account.

Als jij een bestelling via PayPal betaalt, ontvangt je van ons altijd een ontvangstbevestiging waarin ook een link naar het PayPal betaalproces is opgenomen. Indien het betaalproces door welke oorzaak dan ook wordt onderbroken, dan heb je met deze link nog drie uur de tijd om de betaling af te ronden. Na het verloop deze drie uren, is betalen helaas niet meer mogelijk. Jouw bestelling wordt dan automatisch geannuleerd. Indien u goederen terugstuurt wordt het bedrag weer bijgeschreven op jouw PayPal-account of jouw bankrekening. Jij kunt dit zelf regelen via de PayPal website.

Paypal betalingen lopen via het beveiligde netwerk van Paypal

 

Vooruit betalen via overboeken per bank 

Als u kiest voor "vooruit betalen per bank" dan betaalt u de bestelling vooraf door zelf een overboeking te doen vanaf uw bankrekening naar ons rekeningnummer. U ontvangt van ons een bevestigingsmail met uw ordergegevens en een ordernummer. U kunt het totaalbedrag vervolgens overboeken naar onderstaand rekeningnummer onder vermelding van het ordernummer. Wij verzenden uw bestelling pas als het orderbedrag op onze rekening is bijgeschreven.
Wij sturen u na 5 dagen een herinnering van uw bestelling als het bedrag nog niet op onze rekening is ontvangen.

Rabobank
- T.n.v. Clubwear Company
- Te Voorst in Nederland
- Rekeningnummer: NL 35 RABO 0101129297

Uw bestelling wordt verstuurd zodra uw betaling is ontvangen door ons. Afhankelijk van uw bank kan het 2 - 4 werkdagen duren voordat uw betaling door ons is ontvangen. Neemt u alstublieft in acht dat hierdoor de levertijd aanzienlijk langer kan worden.

Let u er alstublieft op om bij het overschrijven het ordernummer te vermelden, alleen zo is een snelle levering mogelijk. De bestelde goederen blijven tot de ontvangst van uw betaling (maximaal 7 dagen) voor u gereserveerd.

Let op: Bestellingen via Billink moeten rechtstreeks aan Billink betaald worden, dus niet aan Clubwear Company. U krijgt van Billink een digitale factuur.

Let op: Indien u geen bevestiging heeft ontvangen wordt u geadviseerd uw spamfilter instellingen te controleren en zo nodig aan te passen.

 

 

 

Bancontact/Mister Cash (alleen voor Belgie)

Deze betaalmethodes zijn alleen mogelijk voor bestellingen vanuit België. Bij deze betaalmethodes kunt u direct tijdens het bestelproces veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van deze betaalmethodes, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Alle klanten van de banken Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank kunnen online betalen met Bancontact/Mister Cash. Ook deze betaalmethode loopt via de veilige omgeving van onze payment provider Buckaroo.

 

 

 

Sofort Banking (Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Groot-Brittannië en Belgie)

Sofortbanking is een eenvoudige en directe betaalmethode die internationaal gebruikt kan worden. Met sofortbanking kunnen klanten in het buitenland hun bestelling makkelijk betalen middels een overschrijving via hun online banking systeem. Met sofortbanking wordt direct een overboeking in gang gezet.

Voor sofortbanking hoeft geen account aangemaakt te worden, geen tussenrekening opgeladen en is ook geen creditcard nodig.