Satisfyer

Satisfyer

Satisfyer

Is een orgamse voor jou doorgaans niet bevredigend genoeg? Daar komt dankzij de Satisfyer wel verandering in! Met of zonder je partner beland je dankzij dit stukje verfijnde technologie keer op keer in de Zevende Hemel. En dat niet door aanraking maar door luchtdruk! Hoewel er ook andere vormen van stimulatie kunnen plaatsvinden, afhankelijk van het Satisfyer model dat je hebt uitgekozen. Dankzij Clubwear Company kun je echter dagen- en nachtenlang aan genot tegemoet zien!

Satisfyer Pro

Maak kennis met extase die je niet voor mogelijk hield dankzij de Satisfyer Pro modellen in ons brede assortiment. Wellicht ken je de Womanizer al. Dan wordt het nu tijd voor een volgende stap in de revolutie van extase! Dankzij de Satisfyer Pro heb jij je genot namelijk volledig in eigen hand. Letterlijk en figuurlijk, aangezien er verschillende luchtdruk- en/of vibratiestanden te kiezen zijn. Zo duurt jouw trip naar hogere sferen precies zo lang als je zelf wilt!

Satisfyer Next Generation

Tussen ons brede aanbod aan seksspeeltjes vind je onder andere de Satisfyer Next Generation apparaten. Het grote voordeel hieraan is dat ze waterdicht zijn; je kunt ze dus ook onder de douche gebruiken! Zit er geen kracht meer in? Dan is het slechts een kwestie van de twee AAA batterijen vervangen om weer net zo lang te genieten van de meest intense orgasmes totdat je erbij neervalt! Bestel jouw favoriete Satisfyer Next Generation model eenvoudig bij Clubwear Company.

Satisfyer Couples

Met je partner kunnen jullie het spel van liefde en passie nog sensationeler maken door een Satisfyer 4 Couples te gebruiken! Dit compleet nieuwe speeltje wordt door de vrouw gedragen en biedt aan jullie allebei optimale stimulatie tijdens de penetratie. Bovendien is dit apparaatje heel zacht en van body-safe siliconen gemaakt. Wil je je partner nog verder opwinden wanneer jullie de Satisfyer 4 Couples gebruiken? Kijk dan tussen onze vele sexy accessoires of er niet iets te vinden is dat hem opwindt. Sexy tepelplakkers bijvoorbeeld!

Satisfyer reinigen

Voor de perfecte hygiëne is je Satisfyer reinigen heel belangrijk. Dit doe je door middel van water en, om geheel zeker van je zaak te zijn, met behulp van een speciale toycleaner. Daar komt bij dat je de kapjes van het apparaatje kunt wisselen; losse exemplaren hiervan zijn per vijf stuks verkrijgbaar. Zo wordt je Satisfyer reinigen wel heel gemakkelijk. Heb je vragen over de hygiëne van je speeltjes op peil houden? Neem dan gerust contact op met Clubwear Company!