Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Menu


Betalen

Wij hanteren de volgende betalingsmogelijkheden:

iDEAL

Wanneer je gebruik maakt van internet bankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank, dan kun je gebruik maken van iDEAL.

Billink: achteraf betalen (Nederland en België)

Billink voert voor Clubwear Company het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van Billink via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij Clubwear Company betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €250 als je voor de eerste keer betaalt via Billink. Ben je al bekend bij Billink? Dan kun je betalen tot een bedrag van €350. De kosten hiervan bedragen €0,99 per bestelling.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen op factuur voert Billink een gegevenscontrole uit. Billink hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling op factuur niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact met Billink opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de Billink website. Zie www.billink.nl.

Vanaf eind april 2019 kunnen ook onze Belgische klanten met Billink betalen!

Let op: Bestellingen via Billink moeten rechtstreeks aan Billink betaald worden, dus niet aan Clubwear Company. Je krijgt van Billink een digitale factuur.

Creditcard

Bij ons kan je ook gemakkelijk en veilig betalen met een creditcard. Wij accepteren MasterCard en Visa.

Jouw creditcardgegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Door deze hoge veiligheidsstandaard is het kopen met een creditcard bij Clubwear Company veilig.

Indien je betaalt met een buitenlandse creditcard, behouden wij ons via onze payment provider Mollie het recht voor om de transactie via 3D-Secure of 3DS te voltooien. 3D-Secure is een extra beveiliging voor online betalingen via Visa en MasterCard. Let op: Het kan voorkomen dat je niet wordt doorgelinkt naar 3DS, dan zal het niet mogelijk zijn om met een buitenlandse credit card te betalen.

Paypal

Bij ons kun je ook via PayPal betalen. Indien jij kiest om met PayPal te betalen, word je na het bestellen direct doorgestuurd naar de PayPal website. Indien je al aangemeld bent bij PayPal kun je inloggen met jouw gebruikersnaam en de betaling bevestigen. Als je nieuw bent bij PayPal kun je je ook als gast aanmelden of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen.

Op het moment van bevestigen zal er een autorisatie worden uitgevoerd van jouw PayPal account, jouw bestelling wordt vervolgens direct verwerkt.

Paypal betalingen lopen via het beveiligde netwerk van Paypal

Vooruitbetaling

Als je kiest voor "vooruitbetaling" dan betaal je de bestelling vooraf via de betaallink. Deze wordt verstuurd vanuit onze payment provider Mollie. Wanneer de betaling is voldaan wordt de bestelling gelijk in behandeling genomen.

Bancontact/Mister Cash (alleen voor België)

Deze betaalmethodes zijn alleen mogelijk voor bestellingen vanuit België. Alle klanten van de banken Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank kunnen online betalen met Bancontact/Mister Cash. Ook deze betaalmethode loopt via de veilige omgeving van onze payment provider Mollie.

Sofort Banking (Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Groot-Brittannië en België)

Sofort Banking is een eenvoudige en directe betaalmethode die internationaal gebruikt kan worden. Met Sofort Banking kunnen klanten in het buitenland hun bestelling makkelijk betalen middels een overschrijving via het online banking systeem.


Bezorgen

Bestellingen worden uiteraard altijd uiterst discreet verzonden. De sexy producten die Clubwear Company verstuurt, zijn verpakt in blanco verzend-enveloppen of dozen zonder herkenbare afzender. Ook de postbode weet niet wat hij of zij komt bezorgen. 

Bij verzending binnen Nederland maken wij gebruik van PostNL. De levertijd is meestal 1 tot 2 werkdagen. Bij de meeste betaalmogelijkheden wordt je order meteen verwerkt!

Behalve bij overschrijving per bank. Zodra je betaling bij ons binnen is, versturen we direct jouw bestelling. Houdt er rekening mee dat dit 2-3 dagen kan duren!

De meeste van de bestellingen worden per brievenbuspakket of pakket verstuurd. Alle brievenbuspakjes worden met track en trace verstuurd. Je krijgt hiervan dan de track en trace code. Hiervoor hoef je dan niet thuis te blijven. Mocht je bestelling echter groter zijn en niet meer per brievenpost bezorgd kunnen worden, dan wordt het per pakketpost verstuurd. De extra kosten hiervan nemen wij voor onze rekening!

Sommige kledingstukken zijn zo groot dat alleen al dit enkele stuk niet als brievenpost verzonden kan worden. Deze worden altijd per pakketpost met track en trace verzonden.

De verzendkosten zijn standaard €5,95. Bestel je meer dan 75 euro? Dan betaal je in Nederland geen verzendkosten! Eerlijk is eerlijk, mocht je na ontvangst van je bestelling besluiten e.e.a. retour te sturen en daardoor onder de €75,- orderwaarde uit te komen, brengen wij alsnog de €5,95 verzendkosten in rekening. 

Het track en trace nummer van de bestelling wordt je per mail nagestuurd. Je kunt dan dezelfde avond na 20:00 uur met het track en trace nummer en je postcode het pakketje checken, via www.postnl.nl. Voor zendingen buiten de Benelux gebruiken wij DHL Word Wide Express.

Wil je het pakketje niet thuis bezorgd hebben? Wij kunnen het via PostNL ook op een PostNL punt laten bezorgen (Pakje Gemak).

 

Shipment to Europe, United Kingdom and the rest of the World (Outside the Benelux)

 

dhl

 For shipment outside the Benelux we work with DHL World Wide Express.

 - To Europe 1-2 working days delivery (14,95 euro)

-  To the United Kingdom 3-5 working days delivery (19,95 euro)

 - To the rest of the World 2-3 working days delivery (24,95 euro)

Once your order will be shipped you receive a notification of DHL EXPRESS ON DEMAND DELIVERY (DHL ODD)
ODD will email and/or SMS you about your shipment’s progress and estimated delivery date/time. When this doesn’t fit your schedule, this 100% free service enables you to choose the time and place of delivery. Giving you maximum flexibility and greater control over your delivery.

DHL ON DEMAND DELIVERY offers the following free delivery options:

 • Deliver my Package on Another Day: Scheduled Delivery
 • Deliver my Package to Another Address: Alternate Delivery to work or family
 • Deliver my Package at a Safe Place: Authorize Shipment Release
 • Deliver my Package with Neighbor: Leave with Neighbor, Reception or Guard
 • Deliver my Package at a DHL ServicePoint: Hold for Collection
 • Request to hold my Package: Vacation hold and safekeeping up to 30 days


DHL ODD gives you full control and you never miss another delivery. Flexible, convenient and always at the right moment!


Retouren

Je hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele verpakking geretourneerd worden. Dit houdt in dat alle labels in oorspronkelijke staat aan het kledingstuk moeten zijn bevestigd (indien van toepassing) en dat het kledingstuk in de oorspronkelijke verpakking moet zitten.

LET OP: Wij kunnen geen gedragen (het product mag uiteraard wel gepast worden) of anderszins beschadigde of zwaar gekreukte kleding terugnemen, tenzij er sprake is van een fabricagefout. De kleding mag ook geen draagsporen, zoals zweet-, rook-, parfum- of kooklucht bevatten. Erotische producten zoals speeltjes e.d. kunnen ook niet retour als de verpakking geopend is geweest. Wij behouden dus het recht om retourzendingen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de producten reeds gebruikt zijn of buiten onze schuld zijn beschadigd. Dit geldt ook als de producten verkeerd zijn behandeld. Het retourformulier (achterzijde pakbon) moet hierbij ook ingesloten zijn. Let op: Zorg ervoor dat je de kleding dus schoon, onbezweet en niet ruikend naar parfum of deodorant is. Of laat de kleding niet dagen liggen in een kamer waar gerookt of gekookt wordt. Wij nemen ook geen kleding retour die naar wasmiddel ruikt, immers dit betekent dat je de kleding gewassen hebt (en dus gedragen).

Wil je de gehele bestelling retourneren?

Reeds in ontvangst genomen artikelen dien je terug te sturen naar onderstaand retouradres inclusief de ingevulde retourformulier (achterzijde van de pakbon) (of een kopie hiervan). Clubwear Company zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten, aan je terugstorten.

Wil je de bestelling gedeeltelijk retourneren?

Stuur de artikelen inclusief het ingevulde retourformulier (achterzijde van de pakbon) naar onderstaand retouradres. Wij zullen het bedrag van de teruggestuurde artikelen, exclusief de berekende verzendkosten, binnen 14 dagen aan je terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn altijd voor jouw rekening.

Bestellingen boven de €75,- worden in Nederland gratis verzonden. Dus de verzendkosten van €5,95 worden dan niet in rekening gebracht. Mocht bij het retourneren van artikelen het totale factuurbedrag onder de €75,- komen, dan wordt het verschuldigde bedrag minus de €5,95 verzendkosten retour gestort.

'De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.''

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Retouradres  voor PostNL: Clubwear Company, Postbus 98, 7390 AB Twello

Retouradres voor DHL en andere postdiensten: Clubwear Company, Deventerweg 28,  7383AB  Voorst

LET OP: helaas raken er bij postbezorgers wel eens pakketjes kwijt. Je bent dus zelf verantwoordelijk dat je retour bij ons aankomt. Indien je pakketje kwijt is en je hebt geen bewijs (b.v. door middel van een track of trace of aangetekend), kunnen wij helaas je retour niet in behandeling nemen en krijg je je geld niet terug! Dit gebeurt gelukkig niet veel, maar komt helaas wel voor. 

Welke producten kunnen nooit retour?

De volgende producten nemen wij vanwege hygiëne NIET retour indien de verpakking open is geweest of indien aanwezig, het zegel verbroken:

 • kousen
 • (jarretelles) panties
 • bodystockings
 • tepelplakkers
 • erotische producten zoals sex speeltjes e.d.
 • glij- en massagemiddelen
 • alle drogisterij artikelen

Wanneer kunnen we uw zending niet retour nemen? 

 • Als de artikelen zijn gewassen en/of gedragen.
 • Als er voedselvlekken, make-up vlekken, lichaamsgeuren of sigarettengeuren op de artikelen aanwezig zijn.
 • Bodies, slips en broekjes die zijn gepast zonder ondergoed en hier duidelijk de sporen zichtbaar van zijn (draag altijd een slip tijdens het passen).
 • De artikelen niet zijn voorzien van een ingevuld retourformulier.
 • Als je zelf hebt geprobeerd een gebrek te herstellen.
 • Je de was- en/of gebruiksinstructies niet hebt opgevolgd.
 • De artikelen niet voorzien zijn van onbeschadigde originele labels en produktverpakking.
 • De zending niet voldoende gefrankeerd is.

Waarom al deze regels?

Eigenlijk maar om 1 reden. U als consument moet erop kunnen vertrouwen een nieuw product te kopen bij Clubwear Company. Alleen produkten in nieuwstaat zijn voor ons goed genoeg om weer te verkopen.

Speciale voorschriften lakkleding Patrice Catanzaro en Noir:

Bij retourneren van de kleding graag netjes opvouwen en in de originele plastic verpakking verpakken. Lakkleding nooit in een verpakking proppen, want hierdoor ontstaat grote schade aan het lak.

Ruilen

Via onze webshop kun je een artikel niet direct omruilen. Wel kun je het te vervangen artikel retourneren en het gewenste artikel bestellen en laten bezorgen. Je dient de nieuwe bestelling wel te betalen, want wij kunnen de bestellingen helaas niet met elkaar verrekenen.

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Na ontvangst van de goederen, zal, na controle van de goederen, het geld meestal binnen een paar dagen worden terug gestort. U vindt dit, indien u met iDeal heeft betaald, terug op uw betaalrekening onder het kopje Mollie Payments. Dit is de derdengeldenrekening waarvan iDeal betalingen worden teruggestort. 

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt (moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.