Bezorgen

Bestellingen worden uiteraard altijd uiterst discreet verzonden.  De sexy kleding die Clubwear Company verstuurt, zijn verpakt in blanco verzend-enveloppen of dozen zonder herkenbare afzender. Ook de postbode weet niet wat hij komt bezorgen. 

 

 

Bij verzending maken wij gebruik van PostNL. De levertijd is meestal 1 tot 2 werkdagen. Bij de meeste betaalmogelijkheden wordt uw order meteen verwerkt!

Behalve bij overschrijving per bank. Zodra je betaling bij ons binnen is, versturen we direct jou bestelling. Houdt er rekening mee dat dit 2-3 dagen kan duren!

 

De meeste van de bestellingen worden per briefpost bezorgd, dus in uw brievenbus. Sommige brievenbuspakjes worden met track en trace verstuurd. U krijgt hiervan dan de track en trace code. U hoeft hiervoor dan niet thuis te blijven. Mocht uw bestelling echter groter zijn en niet meer per brievenpost bezorgd kunnen worden, dan wordt het per pakketpost verstuurd. De extra kosten hiervan nemen wij voor onze rekening!

Sommige kledingstukken zijn zo groot dat alleen al dit enkele stuk niet als brievenpost verzonden kan worden. Deze worden altijd per pakketpost met Track en Trace verzonden.

De verzendkosten zijn standaard € 4.95. Voor kleine artikelen zoals b.v. tepelplakkers en sieraden zijn de verzendkosten € 2,95. Bestelt u meer dan 75 euro? Dan betaalt u geen verzendkosten!

Het track en trace nummer van de bestelling wordt u per mail nagestuurd. Je kunt dan dezelfde avond na 20 uur met het track en trace nummer en uw postcode, het pakketje checken, via www.postnl.nl. Voor buitenlandse zendingen via www.internationalparceltracking.com.

Wilt u uw pakketje niet thuis bezorgd hebben? Wij kunnen het via PostNL ook op een PostNL punt laten bezorgen (Pakje Gemak). Dit geldt alleen voor grotere bestellingen die niet door de brievenbus kunnen.

 

Buitenland (outside the Netherlands)

Voor verzending naar het buitenland hanteren wij een aangepast tarieven. Deze kunt u terugvinden als u uw bestelling doet en uw adresgegevens invoert. Dit varieert van € 7,95 tot € 19,95 (afhankelijk van land). 

We ship our goods all over Europe. When you check-out you will find the delivery costs of your country.