Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
MenuBody & toysEitjes & Vaginaballen
Remote Control Toys
Sexspeeltjes voor koppels

Corset

Ben jij trots op je slanke taille? Dan wil je die natuurlijk in de schijnwerpers zetten! En met een kinky corset laat je niet alleen je taille stralen, maar zorg je er ook voor dat alles erboven en onder de zintuigen doet prikkelen bij een ieder die jouw ziet… En daarvoor ben je volledig aan het juiste adres bij Clubwear Company, zeker aangezien wij een ruime collectie hebben met een keur aan verschillende modellen. Alleen de beste merken vind je in onze digitale etalage, waaronder Black Level, XXXCollection en Noir Handmade. Aan de kwaliteit van je nieuwe corset zal het dus niet liggen wanneer je die bij ons bestelt!

Sexy corset

In het uitgebreide aanbod van Clubwear Company vind je niet alleen een sexy corset maar ook de kinky kledingstukken die daar perfect bij passen. Wanneer je kiest voor een model met open cup, kun je je begeerlijke boezem extra benadrukken door er bijvoorbeeld tepelplakkers bij te dragen! Ook een verleidelijke string en kinky kousen behoren bij ons tot de vele mogelijkheden. Bovendien bieden we je een ruime keuze qua kleuren en materialen, zodat je er niet alleen heel spannend uitziet maar je zinnenprikkelende outfit ook nog eens ontzettend comfortabel is! Op deze regel vormt een sexy corset uiteraard geen uitzondering.

Corset burlesque

Beleef in jouw strakke corset de burlesque hoogtijdagen helemaal opnieuw! Deze stoute shows, die hun grootste populariteit genoten aan het einde van de negentiende en het begin van de twintigste eeuw, komen weer helemaal terug. En al helemaal als het aan Clubwear Company ligt! Zo bestel je gemakkelijk samen met je nieuwe corset een burlesque petticoat en bijpassende sexy handschoenen. Natuurlijk is je authentieke outfit niet compleet zonder een vrolijk mini hoedje! Ook hiervoor kun je uiteraard bij ons terecht.

Corset zwart

Geef niet alleen een inkijk in je boezem maar ook in je stoute plannen door een spannend corset in het zwart te dragen. Deze kleur past werkelijk overal bij. Het wekt een aura van mystiek op maar ook een blijk van dominantie. Kortom, dit daverende kledingstuk is weggelegd voor de vrouw die precies weet wat ze wil! Ben je er al helemaal klaar voor om eens flink de lakens uit te delen? Je partner zal niet weten wat hem of haar overkomt wanneer hij of zij jou in je verleidelijke corset in het zwart ziet.

Corset kopen

Voor een prijs die bijna net zo aantrekkelijk is als jijzelf kun je bij Clubwear Company een prachtig corset kopen! Bij ons heb je bovendien de keuze uit modellen van bijvoorbeeld Black Level die met een bijpassende string worden geleverd. Zo heb je in ieder geval al twee onderdelen van jouw pikante kostuum die perfect met elkaar overeenkomen. Uiteraard kun jeook vele andere kledingstukken samen met je niet te versmaden corset kopen. Bekijk ons gehele aanbod om je erotische garderobe eens goed aan te vullen!

filters
Alles wissen