Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
MenuBody & toysEitjes & Vaginaballen
Remote Control Toys
Sexspeeltjes voor koppels

Jarretelkousen

Bij Clubwear Company vind je de meest verrassende creaties en stijlvolle combinaties, zoals bodystockings met gedurfd open kruis. Wie dat ontdekt onder jouw sexy rokje weet niet waar hij of zij het zoeken moet. Of draag je jarretelkousen gewoon overdag onder je casual kleding en je voelt je stiekem extra sexy!

Jarretelkousen grote maten

Niets is zo veelzijdig als vrouwelijke vormen. Daarom vind je in het assortiment van Clubwear Company ook jarretelkousen in grote maten. Deze zijn verkrijgbaar met spannend gaas of subtiele details van Swarovski kristal. En natuurlijk mag een stoere jarretelles gordel met Passion bodystocking niet ontbreken. Je accentueer al je fraaie rondingen met jarretelkousen in grote maten. Het spel van de verleiding kent geen grenzen.

Jarretelkousen zwart

Je kunt eindeloos variëren en combineren met jarretelkousen in het zwart. Door de neutrale kleur passen deze zowel bij onze kinky BH’s, sexy rokjes als een Body Harnass. Naast jarretelkousen in het zwart vind je in onze winkel ook rode en witte jarretels. Bekijk bijvoorbeeld onze complete Passion Beenmode collectie en je raakt niet uitgekeken! Clubwear Company is de online winkel waar je het avontuur opzoekt!

Jarretelkousen kopen

Geen creatie is te gek als je online jarretelkousen wilt kopen. In onze winkel worden alle bestellingen discreet verzonden zonder de inhoud te verraden. Zo houd je jouw verrassing voor je partner gemakkelijk geheim. Bewaar deze geheime onthulling voor de late uurtjes en verhoog de spanning in je relatie. Jarretelkousen kopen doe je bij Clubwear Company, want wij zorgen voor een snelle levering!

filters
Alles wissen