Mister B

Mister B

Clubwear Company draagt de gayscene een warm hart toe. Daarom hebben wij Mister B aan ons toch al brede assortiment toegevoegd. Dat is één van de populairste topmerken binnen de erotische herenmode! Kies bij ons je sexy heren ondergoed van de hoogste kwaliteit, evenals tops en diverse handige accessoires. Ben je van plan een wild feest te bezoeken en wil je je ondeugende outfit compleet krijgen? Bekijk dan onze vele Mister B kledingstukken en toebehoren!

Mister B neopreen

Komt jouw garderobe een sexy boxershort te kort? Dan komt een Mister B neopreen exemplaar als geroepen! Kies uit verschillende exemplaren die ieder hun eigen uitstraling hebben dankzij de specifieke details. Ook een sexy shirt van dit vooraanstaande merk bestel je bij Clubwear Company. Een sexy en stoere uitstraling in combinatie met comfortabele kleding; daar zorgen de Mister B neopreen outfit items wel voor. Sla nu je slag in onze online winkel en kleed je uitdagender dan ooit!

Mister B kleding

Als er één merk is dat precies laat zien wat jij in huis hebt, dan is het wel Mister B. Kleding van dit Nederlandse modehuis wordt hoog gewaardeerd in de gayscene! Niet zo raar ook; het synthetische rubber maakt je onweerstaanbaar en vestigt moeiteloos alle aandacht op dat goddelijke lijf van je! Heb je ook iets nodig voor over je kinky ondergoed? Geen nood! We hebben onder andere een comfortabele kinky broek of rok voor je die perfect samengaat met je Mister B kleding. Laat daarom je fantasie de vrije loop!

Mister B online

Gewaagder party outfits dan die van Mister B zul je online niet zo gauw vinden. Het is dan ook één van de meest sexy merken voor de gay mannen onder ons! Ook de wilde creaties van Benno von Stein zijn bij ons verkrijgbaar. En laten we de weergaloze creaties van de Franse grootmeester Patrice Catanzaro niet vergeten! Die heeft ook voor heren de meest spraakmakende kleding ontworpen. Deze en andere merken bestel je natuurlijk samen met Mister B online bij Clubwear Company.

Mister B kopen

Voor een woest aantrekkelijke prijs kun jij in onze winkel je Mister B outfits kopen! Natuurlijk staat het je ook vrij te kiezen voor losse kledingstukken om die eindeloos met elkaar te combineren. Het resultaat hangt af van de grenzen die jij stelt aan je wilde fantasieën. Maar waarom zou je dat überhaupt willen doen? Elke stoute wens hoort immers in vervulling te gaan! En door de kinky kledingstukken van Mister B te kopen wordt die mogelijkheid steeds aanzienlijker...