Retourneren

RETOURNEREN

Je hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele verpakking geretourneerd worden. Dit houdt in dat alle labels in oorspronkelijke staat aan het kledingstuk moeten zijn bevestigd (indien van toepassing) en dat het kledingstuk in de oorspronkelijke verpakking moet zitten.

LET OP: Wij kunnen geen gedragen (het product mag uiteraard wel gepast worden) of anderszins beschadigde of zwaar gekreukte kleding terugnemen, tenzij er sprake is van een fabricagefout. De kleding mag ook geen draagsporen, zoals zweet-, rook-, parfum- of kooklucht bevatten. Erotische producten zoals speeltjes e.d. kunnen ook niet retour als de verpakking geopend is geweest. Wij behouden dus het recht om retourzendingen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de producten reeds gebruikt zijn of buiten onze schuld zijn beschadigd. Dit geldt ook als de producten verkeerd zijn behandeld. Het retourformulier (achterzijde pakbon) moet hierbij ook ingesloten zijn. Let op: Zorg ervoor dat je de kleding dus schoon, onbezweet en niet ruikend naar parfum of deodorant is. Of laat de kleding niet dagen liggen in een kamer waar gerookt of gekookt wordt. Wij nemen ook geen kleding retour die naar wasmiddel ruikt, immers dit betekent dat je de kleding gewassen hebt (en dus gedragen).

Wil je de gehele bestelling retourneren?

Reeds in ontvangst genomen artikelen dien je terug te sturen naar onderstaand retouradres inclusief de ingevulde retourformulier (achterzijde van de pakbon) (of een kopie hiervan). Clubwear Company zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten, aan je terugstorten.

Wil je de bestelling gedeeltelijk retourneren?

Stuur de artikelen inclusief het ingevulde retourformulier (achterzijde van de pakbon) naar onderstaand retouradres. Wij zullen het bedrag van de teruggestuurde artikelen, exclusief de berekende verzendkosten, binnen 14 dagen aan je terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn altijd voor jouw rekening.

Bestellingen boven de €75,- worden gratis verzonden. Dus de verzendkosten van €5,95 worden dan niet in rekening gebracht. Mocht bij het retourneren van artikelen het totale factuurbedrag onder de €75,- komen, dan wordt het verschuldigde bedrag minus de €5,95 verzendkosten retour gestort.

'De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.''

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Retouradres  voor PostNL: Clubwear Company, Postbus 98, 7390 AB Twello

Retouradres voor DHL en andere postdiensten: Clubwear Company, Deventerweg 28,  7383AB  Voorst

LET OP: helaas raken er bij postbezorgers wel eens pakketjes kwijt. Je bent dus zelf verantwoordelijk dat je retour bij ons aankomt. Indien je pakketje kwijt is en je hebt geen bewijs (b.v. door middel van een track of trace of aangetekend), kunnen wij helaas je retour niet in behandeling nemen en krijg je je geld niet terug! Dit gebeurt gelukkig niet veel, maar komt helaas wel voor. 

Welke producten kunnen nooit retour?

De volgende producten nemen wij vanwege hygiëne NIET retour indien de verpakking open is geweest of indien aanwezig, het zegel verbroken:

 • kousen
 • (jarretelles) panties
 • bodystockings
 • tepelplakkers
 • erotische produkten zoals sex speeltjes e.d.
 • glij- en massagemiddelen
 • alle drogisterij artikelen

 

Wanneer kunnen we uw zending niet retour nemen? 

 • Als de artikelen zijn gewassen en/of gedragen.
 • Als er voedselvlekken, make-up vlekken, lichaamsgeuren of sigarettengeuren op de artikelen aanwezig zijn.
 • Bodies, slips en broekjes die zijn gepast zonder ondergoed en hier duidelijk de sporen zichtbaar van zijn (draag altijd een slip tijdens het passen).
 • De artikelen niet zijn voorzien van een ingevuld retourformulier.
 • Als je zelf hebt geprobeerd een gebrek te herstellen.
 • Je de was- en/of gebruiksinstructies niet hebt opgevolgd.
 • De artikelen niet voorzien zijn van onbeschadigde originele labels en produktverpakking.
 • De zending niet voldoende gefrankeerd is.

Waarom al deze regels?

Eigenlijk maar om 1 reden. U als consument moet erop kunnen vertrouwen een nieuw product te kopen bij Clubwear Company. Alleen produkten in nieuwstaat zijn voor ons goed genoeg om weer te verkopen.

Speciale voorschriften lakkleding Patrice Catanzaro en Noir:

Bij retourneren van de kleding graag netjes opvouwen en in de originele plastic verpakking verpakken. Lakkleding nooit in een verpakking proppen, want hierdoor ontstaat grote schade aan het lak.

Ruilen

Via onze webshop kun je een artikel niet direct omruilen. Wel kun je het te vervangen artikel retourneren en het gewenste artikel bestellen en laten bezorgen. Je dient de nieuwe bestelling wel te betalen, want wij kunnen de bestellingen helaas niet met elkaar verrekenen.

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Na ontvangst van de goederen, zal, na controle van de goederen, het geld meestal binnen een paar dagen worden terug gestort. U vindt dit, indien u met iDeal heeft betaald, terug op uw betaalrekening onder het kopje Mollie Payments. Dit is de derdengeldenrekening waarvan iDeal betalingen worden teruggestort. 

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt (moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

 

4