Sexy corsetten

Sexy Corsetten

Als er één kledingstuk is dat de vrouwelijke rondingen prachtig accentueert is het wel het corset. Bij Clubwear Company vind je een ruim aanbod sexy corsetten in diverse uitvoeringen en in de mooiste kleuren. De corsetten uit ons assortiment kun je op verschillende manieren dragen. Je kunt het in de slaapkamer dragen boven een slipje, jarretels en sexy kousen waarmee je je bedpartner rode oren bezorgt. Sexy corsetten kun je ook dragen op een burlesque rokje waarmee je ook op het podium de show kunt stelen. Ten slotte kun je een sexy corset ook dagelijks dragen met bijvoorbeeld een jasje erover.

Sexy corset

Een sexy corset laat je bovenlichaam prachtig uitkomen dankzij de strakke vormen. Deze klassieke kostuumonderdelen hebben een zandloper model dat strak aangesnoerd kan worden. Hoe strakker je het aantrekt, des te slanker de taille wordt en hoe mooier de rondingen bij de borsten en de heupen uitkomen. Het sexy corset kan aan de voor- of achterkant worden gesloten, maar het wordt aan de achterkant aangesnoerd. Daar zie je dan de prachtige zigzag van het touw met aan de onderkant een strik. Krijg de strakke taille die je altijd gewild hebt met een sexy corset van Clubwear Company en combineer deze met onze andere erotische lingerie!

Sexy corsetten Burlesque

Ben je gek op de Burlesque shows en wil jij voor een avondje een ook een pin up girl zijn? Dan kun je terecht in onze uitgebreide webwinkel. Behalve onze Burlesque corsetten vind je bij ons ook bijpassende petticoats en matchende sexy schoenen waarmee je in de forties waant! Ben je ook benieuwd naar onze andere sexy pakjes? We hebben een ruim assortiment aan kinky kleding voor een sexy carnaval waarmee je de show steelt op ondeugende feestjes. Bestel je sexy kleding online bij Clubwear Company en profiteer van scherpe prijzen!