Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
MenuBody & toysEitjes & Vaginaballen
Remote Control Toys
Sexspeeltjes voor koppels

Sexy slips

Een erotisch avondje is natuurlijk niet compleet zonder de nodige voorbereiding in de vorm van zinderende sexy kleding. Daar weten wij bij Clubwear Company alles van! Vandaar dat onze sexy slips gegarandeerd het nodige los zullen maken bij je partner én jezelf. Overigens zijn deze ook voor mannen verkrijgbaar. Wij hebben een hele afdeling vol met de meest toonaangevende menswear waarmee iedere vorm van opwinding sterk in intensiteit toeneemt. Onze sexy slips voor heren laten namelijk niemand onbewogen!

Sexy dames slips

Komt jouw erotische garderobe de nodige lustopwekkende lingerie tekort? Dan zijn onze sexy dames slips precies wat je zoekt! Ze zijn in vele soorten, kleuren en modellen verkrijgbaar. Bovendien kun je kiezen uit soorten die de spanning intact houden of juist tot een kokend hoogtepunt brengen omdat ze volledig dekkend dan wel transparant zijn. Het is maar net welk effect je met behulp van ons uitgebreide aanbod wilt bereiken. We gaan er in ieder geval wel van uit dat verleiden je doel is! In dat geval kun je met onze sexy dames slips de bal nooit misslaan.

Sexy slips met open kruis

Maak het je partner en jezelf nóg gemakkelijker door sexy slips met een open kruis te dragen. Deze hoef je niet eens uit te trekken wanneer het onvermijdelijke moment daar is dat jullie je niet langer kunnen beheersen! Deze zou je kunnen dragen ter afwisseling van een sexy bodystocking, die van onderen eveneens niet afgesloten is. Eén ding is zeker; de erotische spanning opvoeren wordt een koud kunstje zodra je voor onze sexy slips met open kruis kiest!

filters
Alles wissen