Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
MenuBody & toysEitjes & Vaginaballen
Remote Control Toys
Sexspeeltjes voor koppels

Sexy teddy

Een prachtige manier om nadruk te leggen op de natuurlijke vormen van je lichaam is het dragen van een sexy teddy. Bij Clubwear Company heb je een ruime keuze als het gaat om deze kledingstukken, die ook wel ‘stoeipakje’ genoemd worden! In ons uitgebreide aanbod vind je verschillende modellen in allerlei kleuren en maten. Jouw perfecte exemplaar zit er dan ook zeker tussen! Is een sexy teddy iets waar jouw partner van gaat watertanden? Twijfel dan niet en bestel je sexy teddy bij Clubwear Company.

Sexy teddy rood

Kleed jij je graag in de kleur van lust en liefde? Dan is een sexy teddy in het rood echt iets voor jou! In de online winkel van Clubwear Company tref je vele uiteenlopende exemplaren aan van nylon, spandex en andere duurzame materialen die strak maar comfortabel om je lichaam zitten. Je kunt bovendien kiezen voor een verleidelijke lingerie body die je lichaam bedekt of juist niet! Het ene model is namelijk deels opengewerkt, het andere is transparant. Soms zijn deze eigenschappen zelfs gecombineerd. Daarom zijn we er ook van overtuigd dat je bij Clubwear Company jouw ideale sexy teddy in het rood, of welke kleur je ook maar wenst, zult vinden!

Sexy teddy kopen

Door bij Clubwear Company een sexy teddy te kopen heeft je partner alleen nog maar oog voor jou! In ons grote online aanbod vind je bovendien vele andere kledingstukken die bewijzen hoe opwindend jouw lichaam is. Wat dacht je bijvoorbeeld van een sexy bodystocking met open kruis? Deze kledingstukken zijn bovendien heel transparant, zodat je wederhelft een perfect voorproefje krijgt op wat er vannacht allemaal nog gaat komen… Een kinky bodystocking en andere pikante toevoegingen aan je verleidelijke garderobe kun je voordelig samen met je sexy teddy kopen bij Clubwear Company.

filters
Alles wissen