Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Menu


Stay ups

Met een verleidelijk paar stay ups blijven niet alleen je kousen overeind. Het dragen van een paar sexy kousen zorgt ervoor dat je avond niet meer stuk kan. In onze uitgebreide collectie vind je vele varianten. Van geraffineerd elegant met kanten bies tot kinky dominant met vetersluiting waarmee je laat zien wie de touwtjes in de handen heeft! Stay ups blijven de hele dag en nacht op hun plek door de aangename siliconen rand. Stay up kousen zijn de perfecte keuze voor speciale gebeurtenissen!

Stay ups wit

Zwart is de heersende kleur voor beenmode. Stay ups in wit zijn minstens zo effectief in het bereiken van een hoogtepunt. Combineer de kousen met een pikante bodystocking en je hebt dé ingrediënten voor een geslaagde nacht! Verschillende jurkjes, corsetten en body’s hebben wij net als stay ups in wit. Kijk in onze webshop naar de outfit die jou op de juiste plekken weet te raken en bestel deze voordelig en snel. Met de sexy witte kleding van Clubwear Company zal jouw avond er bijzonder uitzien!

Sexy stay ups

Een spannende avond is gegarandeerd met sexy stay ups! Door het dragen ervan voelt iedereen zich op en top vrouw. Al blijven de kousen overeind zonder, een setje jarretels zal tot ieders verbeelding spreken. Kijk daarom eens in ons uitgebreide assortiment. Je vindt er alles om je zinderende outfit compleet te maken voor een veelbelovende nacht. Niemand zal je benen kunnen weerstaan wanneer ze gehuld zijn in sexy stay ups!

Stay ups kopen

Je maakt je spannende outfit af met een paar stay ups. Kopen kan zeer voordelig bij Clubwear Company! Voor zowel mannen als vrouwen hebben wij vele artikelen die aanstichter zijn voor tal van wilde avonturen. Wacht daarom niet langer met jouw stay ups kopen en deze te combineren met een van de andere accessoires uit ons ruime assortiment. Wij verzenden snel en discreet zodat niemand verlegen hoeft te zitten om het volgende avontuur!

filters
Alles wissen