Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
MenuBody & toysEitjes & Vaginaballen
Remote Control Toys
Sexspeeltjes voor koppels

Kanten kleding

Tussen stijlvol en stout ligt eigenlijk maar een hele dunne scheidslijn. Aan welke zijde daarvan sta jij? Met onze uitgebreide collectie kanten kleding hoef je niet per se een ‘kant’ te kiezen. Behalve de kleding bepaalt ook de rest van je outfit wat voor indruk jij wilt maken. Dat kunnen bijvoorbeeld sieraden of andere opvallende accessoires zijn. Hoe het ook zij, de kanten kleding van Clubwear Company is er voor zowel de elegantere als de meer pikante gelegenheden!

Kanten kleding wit

Voor ogenschijnlijke onschuld en openheid is kanten kleding in het wit gewoon perfect. Wat dacht je bijvoorbeeld van een sexy kanten jurk voor aan het strand? Ook een bloemrijk exemplaar behoort bij ons tot de mogelijkheden. Je kledingkeuze hangt natuurlijk heel erg af van wat je doel is. Maar wat voor specifieke verschijning je ook wilt zijn, onze kanten kleding in het wit maakt je sowieso onweerstaanbaar en onvergetelijk! Bestel je sexy avondjurk voordelig online.

Sexy kanten kleding

Loopt de avond tot in de kleine uurtjes en wordt het tijd om je samen met je romantische wederhelft terug te trekken? Gelukkig heb je je daarop voorbereid door uit onze sexy kanten kleding een sexy setje in je favoriete kleur uit te kiezen! Clubwear Company biedt meerdere combinaties die uit twee of meer delen bestaan. Deze zijn bovendien fantastisch met andere kinky items te combineren en dan bedoelen we zowel boven- als onderkleding. Het zit al een beetje in de naam; met sexy kanten kleding kun je alle kanten op!

Kanten kleding online

Met het grootste gemak kun je bij Clubwear Company je hoge kwaliteit kanten kleding online bestellen. Behalve van scherpe prijzen profiteer je bij ons ook nog eens van een supersnelle levering! Zo kun je direct je aankopen passen en uitproberen. En er de meest onvergetelijke nachten in beleven natuurlijk! Als je bij ons je kanten kleding online koopt, wordt je order zeer discreet behandeld. Zo blijft je bestelling een fantastische verrassing voor je partner tot je voor hem of jaar staat in je nieuwe outfit!

filters
Alles wissen