Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Menu


Grote maten

Met kledingmaten van L tot 6XL, uit eigen voorraad leverbaar, is er sexy kleding voor dames die willen uitdagen, prikkelen én verleiden. Met topmerken als Patrice Catanzaro, Prudence en Grey Velver uit voorraad leverbaar maak je met Clubwear Company jouw sexy outfit compleet.

Lees meer
209 artikelen gevonden

Sexy kleding leverbaar in grote maten

Met sexy kleding voor spannende momenten neem jij de leiding en het heft in handen. Wij vinden dat maat, figuur en gewicht geen voorwaarden is voor het beleven van de stoutste dromen. Om die reden vind je in onze webshop sexy kleding in grote maten. Zo bezorgen wij jou de lingerie, accessoires en kleding die nodig is om je partner te doen smachten.

Bij Clubwear Company is de volgende kleding beschikbaar in grote maten:


Grote cupmaten BH’s van D tot F95

Voor dames met een grote cupmaat en uitstekende smaak hebben wij BH’s in grote cupmaten op voorraad. Van cupmaat D tot F95 is er voor ieder paar borsten een BH met de juiste ondersteuning te bestellen. Gebruik de filterfunctie om op jouw cupmaat te filteren.


Meer sexy kleding in grote maten

Voor verleidelijke Patrice Catanzaro kleding in grote maten ben je bij ons aan het juiste adres. Als premium leverancier van Patrice Catanzaro en Noir Handmade in Nederland kun je bij Clubwear Company met gerust hart online bestellen.


Accentueer je vormen met plus size catsuit

Met plus size catsuits laat je perfect je ronde vormen zien. Of ga voor de klassieke look met plus size jarretels of laat behoorlijk wat van jezelf zien in een pikante body!


Discrete bezorging van jouw catsuit

Bij ons staat jouw privacy hoog in het vaandel en daarom zorgen wij ervoor dat de door jou bestelde producten zo discreet mogelijk bij jou afgeleverd worden. Hiervoor worden alle bestellingen zorgvuldig verpakt in blanco enveloppen of, bij grotere bestellingen, in kartonnen (bruine) dozen zonder herkenbare afzender. Zo garanderen wij dat niemand anders dan jijzelf weet wat er in het pakketje zit.

filters
Alles wissen