Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Menu


Catsuit grote maten

Geef je ronde vormen perfect weer door een kinky catsuit in grote maten aan te schaffen! Welke pikante garderobe is nou compleet zonder? Bij Clubwear Company heb je een zeer breed aanbod vol verschillende kleuren, maten en modellen. Bovendien kies je bij ons ook niet uit de minste merken: wij mogen vol trots de topkwaliteit van onder andere Noir Handmade en Patrice Catanzaro tot ons brede aanbod rekenen! Dan weet je zeker dat je een catsuit in grote maten kiest die jou werkelijk als gegoten zit.

Lak catsuit grote maten

Naast erotische lingerie ben je bij ons tevens aan het juiste adres voor de meest uiteenlopende plus size kinky kleding. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lak catsuit in grote maten? Dit zinnenprikkelende kledingstuk is de ideale combinatie van stijl en comfort! Het mooie is dat je er alleen je natuurlijke vormen mee laat zien en de rest aan de fantasie van de toeschouwer overlaat. Dat is wel anders met een uitdagende bodystocking, die meestal transparant is. Daar zou je natuurlijk wel voor kunnen kiezen ter afwisseling met je lak catsuit in grote maten.

Wetlook catsuit grote maten

Qua materialen is ons assortiment behoorlijk veelzijdig te noemen. Naast lak en kunstleer kies je bij Clubwear Company namelijk ook eenvoudig voor een wetlook catsuit in grote maten. Zowel in de slaapkamer als tijdens losbandige bijeenkomsten sta je hiermee binnen no time in het middelpunt van de belangstelling! Combineer dit kinky kledingstuk met sexy accessoires, zoals mysterieuze maskers en erotische sieraden. Bepaal helemaal zelf wanneer de uitstraling van jouw wetlook catsuit in grote maten compleet is!

filters
Alles wissen