Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Menu


Leren kleding mannen

Je dagelijkse kledij beperkt in grote mate je zelfexpressie, aangezien de maatschappij bepaalde verwachtingen van je heeft. Met onze leren kleding voor mannen kun je echter helemaal jezelf zijn! Clubwear Company voorziet je van de meest uitdagende shirts en broeken, evenals borstharnassen waarmee jouw woeste aantrekkingskracht waarneembaar toeneemt. Want niet alleen vrouwen kunnen bij ons terecht voor kinky leren kleding. Ook mannen stellen we in de gelegenheid om bij Clubwear Company hun hart op te halen!

Grote verscheidendheid in sexy leren kleding

De verscheidenheid is groot in onze collectie sexy leren kleding voor mannen. Natuurlijk hebben we strakke broeken voor je van de beste merken, maar ook heren die eens een kinky rok willen dragen zijn bij ons van harte welkom om dat eens uit te proberen. Ook voor andere zinnenprikkelende materialen kijk je in ons ruime assortiment. Wat dacht je bijvoorbeeld van de wetlook en lak catsuits van meesterontwerper Patrice Catanzaro? Deze werken perfect als afwisseling met je sexy leren kleding voor mannen.

Jouw leren kleding voor mannen bij CLubwear Company kopen

Profiteer van onze aantrekkelijke prijzen wanneer je onze leren kleding voor mannen gaat kopen. Onze broeken en shirts zijn gemaakt van pu-leer, dat dezelfde eigenschappen heeft als zijn biologische tegenhanger.

Het grote verschil is dat deze kunststof veel langer meegaat! Heb je binnenkort een carnaval partij? Dan vind je wellicht wat je zoekt in onze verkleedkleding voor mannen. Maar waarom zou je je kostuum niet zelf samenstellen? Door je leren kleding voor mannen te kopen bij Clubwear Company, behoud je altijd de eindregie.

filters
Alles wissen