Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 75,-
Discreet verpakt
Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 75,-
Discreet verpakt
Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Sluiten

Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Gratis verzending vanaf 75,-
voor 23:00 besteld, morgen in huis
Bekijk winkelwagen
Menu


Klantenservice
Erotische feesten kalender

Sexy Blinddoeken - Bekijk onze satijnen blinddoeken

Met een blinddoek geef je je helemaal over aan het onbekende én dat creëert een gevoel van avontuur en spanning. 

Verkenning van het onbekende

Het gebruik van een blinddoek tijdens intieme momenten opent deuren naar een wereld vol onontdekte sensaties. Je hebt geen idee wat er zal gebeuren, welke verrassingen je te wachten staan, of waar je partner zich op dat moment bevindt. Wil je nog een stap verder gaan? Voeg dan een speeltje toe aan het spel of bijvoorbeeld een zweepje. Kortom, het gebruik van een blinddoek tijdens deze momenten creëert een gevoel van kwetsbaarheid en verbondenheid, dat de spanning en de band tussen jou en je partner versterkt.

BDSM blinddoek om je fantasieën te versterken

Met een BDSM blinddoek stimuleer je de erotische verbeelding. Met de blinddoek op kun je je namelijk inbeelden dat je in een compleet andere wereld bent. Hier worden jouw verlangens en fantasie werkelijkheid en krijg je vrij spel om opwindende scenario’s te bedenken. Voor de volledige BDSM ervaring kun je de blinddoek combineren met verleidelijke BDSM kleding.   

Blinddoek kopen bij Clubwear Company

Of je nu een extra dimensie van plezier wilt ervaren of een rollenspel wilt verkennen? Met een blinddoek verken je het onbekende en verhoog je de zintuigelijke waarneming. Een blinddoek kopen bij Clubwear Company bekent snelle en discrete verzending.

Wanneer je op werkdagen en op zondag voor 23:00 uur besteld en in België voor 22:00 uur, Heb je het de volgende dag in huis. Dit doen we in een discrete verpakking. Niemand weet dus wat er in jouw pakket zit. Voor bestellingen vanaf 75 euro zijn de verzendkosten in Nederland gratis. Heb je vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice

filters
Alles wissen