Sexy maskers

Maskers

Met de uit nikkelvrij metaal vervaardigde sexy maskers van Clubway Company kun je op een elegante manier je identiteit verhullen op spannende feestjes. Of je kunt de schijn hiervan opwekken tijdens een pikant rollenspel met je partner! Het dunne metaal is zeer buigzaam, zodat het naadloos aansluit op ieder gezicht. Sommige van onze maskers zijn bezet met echte Swarovski kristallen! Deze sexy maskers voegen een extra dimensie toe aan de rest van je outfit. Als er überhaupt al sprake is van kleding, natuurlijk…

Sexy masker

Heb je voor jouw spannende kostuum nog een sexy masker nodig? Laat dan een onvergetelijke indruk achter met één van onze Noir Handmade maskers! Met een sexy masker uit deze collectie maak je een prachtige aanvulling op je pikante outfit. Als je er verleidelijk maar ook gevaarlijk uit wilt zien, kun je bijvoorbeeld je masker combineren met een Noir Handmade catsuit! Ook past een sexy masker goed bij de kleding uit de Noir Handmade ImMoral collectie. Hiermee creëer je een verschijning die niemand snel zal vergeten! En het sexy masker zorgt er natuurlijk voor dat je niet herkend wordt, als je dat niet wilt. De keuze is aan jou!

Sexy maskers kopen

Voor al je stoute feestjes en pikante slaapkameravonturen kun je bij Clubwear Company sexy maskers kopen. Deze zijn buigzaam en vormen zich naar het gezicht van de drager omdat op de maskers ‘one size fits all’ van toepassing is. Zodra je je bestelling hebt geplaatst wordt deze discreet en zorgvuldig naar je opgestuurd. Sexy maskers kopen bij Clubwear Company is dus zeer eenvoudig! Onze maskers maken je verleidelijk, mysterieus en, afhankelijk van je outfit, zelfs gevaarlijk…! Ben jij misschien zelfs alle drie? Bewijs het met het sexy masker dat het beste bij je past!