Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Menu


Candy

Zet jij graag je tanden in je partner? Gebruik dan eens snoep lingerie! De meest bekende variant is de string met kralensnoepjes. Deze doet denken aan het snoephorloge van vroeger. Maar er is natuurlijk veel meer dan dit! Denk hierbij aan eetbare accessoires zoals handboeien en cockrings. Ook fruitige vagina’s, luchtige piemels en verfrissende tepels smelten op je tong. Onze snoep lingerie combineert letterlijk het leukste en lekkerste. Jouw spannende avonturen hebben nog nooit zo goed gesmaakt!

Snoep BH

We hebben hem al genoemd, het ouderwetse snoephorloge. Kon jij hier ook uren zoet mee zijn? De snoep BH houdt jou dan ook wel even bezig. Al zal dit niet het zoete brave kind in jou naar boven halen, maar eerder het gulzige en wilde seksbeest! Wil je naast die overheerlijke snoep BH ook een spannende bustier die langer op je lichaam blijft? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment met lingerie setjes. Of koop een sexy topje om het lekkers nog even te bedekken!

Snoep string

Je hebt gegarandeerd pret tijdens het voorspel met een snoep string. Eigenlijk geldt dat voor alles uit onze Fun categorie! De erotische spellen zorgen voor wat leven in de brouwerij en onze body jewelry maakt het geheel mooi af. Sieraden zijn ook perfect om je outfit voor erotische feesten net even die extra touch te geven. Wanneer je de voorpret trouwens nog wat wilt verlengen, dan koop je een snoep string met bijpassende BH!

Eetbare lingerie

Als je gaat zondigen, doe je dat natuurlijk het liefst met eetbare lingerie. En de calorieën die je extra tot je neemt, die verbrand je zo weer met de nodige activiteiten die voortrollen uit het snoepen. Gebruik eventueel nog wat andere seksspeeltjes om de activiteiten zo divers en plezierig mogelijk te maken. Er valt namelijk genoeg te ontdekken met Clubwear Company. Met onze eetbare lingerie maak je van jouw spannende avonturen een culinair (hoog)standje!

filters
Alles wissen