Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Menu


Miss O beenmode

 De sexy geweven kousen combineren goed met een spannend jurkje of een sensueel topje. Daarmee laat je veel te raden over, totdat je partner verrast en blij van verbazing de open spot van Miss O ontdekt. Een spannend avontuur begint bij Clubwear Company. Bestel eenvoudig online!

Miss O panty

Het Italiaanse garen van een Miss O panty is niet alleen sexy maar ook erg verfijnd! In ons ruime assortiment kunt je kiezen uit vele verschillende kleuren, van rood en zwart tot beige. Doordat er elasthaan in is verwerkte volgt de Miss O panty blindelings jouw contouren. Kies eenvoudig de maat die bij je past. Wij sturen je bestelling snel en discreet. Dacht je dat de Miss O panty een intieme zone heeft overgeslagen? Niets is minder waar. Het open kruis is het sensuele handelsmerk van deze innovatieve nieuwkomer!

Miss O beenmode

De satijnzachte stof van Miss O beenmode is niet alleen een genot voor het oog maar ook voor de tast. Nodig jouw partner uit tot een sensueel avontuur met een prikkelende glanspanty. Het gedetailleerde weefpatroon van het broekje is elegant en prikkelt de verbeelding. Wil je extra variatie aanbrengen in je sexy garderobe? Dan kan de Miss O beenmode prachtig worden aangevuld met onze Passion beenmode!

Miss O online

Bij Clubwear Company bestel je eenvoudig de spannende collectie van Miss O online. Elke bestelling die bij ons binnenkomt wordt niet alleen discreet behandeld, maar ook discreet verzonden. Wil je jouw partner verrassen? Dan heeft hij of zij geen idee wat jij voor pakje hebt bestelt! Maak van de inhoud een spannende surprise die hij of zij mag uitpakken. Zoek je voor een kinky feestje met wetlook dresscode een passende outfit? Bekijk dan naast Miss O online ook eens onze collectie Noir handmade, met sensuele en stijlvolle details, zoals kant en veters.

filters
Alles wissen