Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Menu


PVC kleding

Bezoek je met enige regelmaat een fetish party? Voor iedere kinky gelegenheid vind je bijpassende en duurzame PVC kleding in het ruime aanbod van Clubwear Company!

Lees meer
89 artikelen gevonden

PVC kleding

Wie zich in fetish kringen begeeft kan niet om PVC kleding heen! Bij Clubwear Company vind je allerlei verschillende kledingstukken van dit duurzame materiaal tegen lage prijzen. PVC heeft als basis voor kleding een goede naam opgebouwd, mede omdat deze tegenwoordig gemaakt wordt met loodvrije organische stabilisatoren. Dankzij deze ingrijpende verandering is PVC kleding weer in opmars en volop te koop bij Clubwear Company!

PVC kleding kopen

Voor hem en haar kun je in onze webwinkel de hoogste kwaliteit PVC kleding kopen! Onder andere onze Noir Handmade wetlook bevat voor dames verschillende kledingstukken van dit comfortabele materiaal. Voor de mannen hebben we de uitgebreide Noir Handemade men collectie. Hierin bevinden zich broeken, shorts en shirts die strak om het lichaam zitten maar toch erg comfortabel zijn. PVC kleding kopen voor kinky feestjes of juist privé gelegenheden doe je dan ook online bij Clubwear Company!

PVC kleding wassen

Om je kledingstukken in optimale conditie te houden moet je ze na het PVC kleding wassen nooit opvouwen! Dan komen er permanente vouwen in te zitten, wat het uiterlijk van de kleding ruïneert. Ook blootstellen aan de zon is een slecht idee omdat de kleding dan kan verkleuren. PVC kleding wassen kun je het beste met de hand doen. Vlekjes en ander vuil kun je eenvoudig met een vochtige doek verwijderen. Als je deze regels in acht neemt, gaat je PVC kleding nog jaren mee!

filters
Alles wissen