Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Menu


Carnaval

Themapakjes zijn in! Voor thema feestjes, stoute feestjes en veel meer feestjes. Kruip in de huid van de sexy verpleegster, stout schoolmeisje, gedienstig dienstmeisje, vrolijke minnie mouse, een stoere matroos of politieman...?

Lees meer
42 artikelen gevonden

Sexy Themapakjes

Hé daar, feestbeest, klaar voor een sexy themafeestje? Dan ben je bij Clubwear Company aan het juiste adres! Want in onze uitgebreide voorraad liggen de meest weergaloze kostuums op je te wachten. Zo kunnen je partner en jij ongeremd deelnemen in een spannend rollenspel. 

Sexy carnaval outfit

Stel je dominant, speels of onderdanig op in je ideale sexy carnaval outfit. Kies voor een compleet kostuum of stel je eigen set samen met de verleidelijke losse onderdelen uit onze uitgebreide erotische lingerie collectie. In combinatie met de sexy accessoires die je bij Clubwear Company vindt en jouw grenzeloze verbeeldingsvermogen, wordt het weer een feest om je vingers bij af te likken! Dankzij onze gevarieerde collectie kun je eenvoudig ieder jaar een nieuwe sexy carnaval outfit samenstellen. Want je wilt toch wel origineel blijven?

Sexy carnaval kostuum

Wanneer het weer tijd wordt om je sexy carnaval kostuum uit de spreekwoordelijke mottenballen te halen - of nieuw te bestellen -, is het telkens weer de vraag welk thema je moet kiezen. Dat hangt misschien wel deels van de geheime dan wel opgebiechte fantasieën van je partner af! Wil hij of zij door jou veroverd worden door een sexy piraat of mee worden gevoerd door zijn of haar droompiloot? Misschien loopt de temperatuur van je wellustige wederhelft wel heel hoog op! Dan is het jouw taak om die als sexy verpleegster te controleren. En te verlagen… Bekijk onze grote collectie om je perfecte sexy carnaval kostuum te vinden en/of aan te vullen.

Sexy carnaval pakjes

Wie op zoek is naar de meest sexy carnaval pakjes voor hem of haar komt automatisch bij Clubwear Company terecht! We bieden namelijk ook een keur aan verleidelijke verkleedkleding voor mannen. Wil jij de stoere kapitein zijn die de golven van de passie volledig onder controle heeft of stel je je liever gedienstig op als een sexy schaars geklede ober? Dit alles en nog veel meer is mogelijk met de sexy carnaval pakjes van Clubwear Company! In onze waanzinnige webwinkel profiteer je bovendien van scherpe prijzen en een snelle verzending.

filters
Alles wissen