Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
MenuBody & toysEitjes & Vaginaballen
Remote Control Toys
Sexspeeltjes voor koppels

Prostaat Stimulator

Vrouwen hebben een G-spot en mannen een P-spot. Om die laatste te bereiken gebruik je een prostaat stimulator! De prostaat is een mannelijk orgaan dat zich ongeveer 5cm diep in de anus bevindt. Door deze te masseren en stimuleren kun je als man een hoge staat staat van seksuele opwinding bereiken. Ook versterkt het een orgasme. Een prostaat stimulator is daarom de ultieme sex toy voor mannen!

Let op! Gebruik geen seksspeeltjes anaal wanneer deze hier niet voor bedoeld zijn! Anale seksspeeltjes hebben altijd een extra randje aan de onderkant om te voorkomen dat het speeltje volledig naar binnen glipt.

Prostaat stimulator inbrengen

Hoe gebruik je een prostaat stimulator? Voordat je deze gaat inbrengen is het aan te raden om voldoende glijmiddel aan te brengen. Doe dit zowel op het schone seksspeeltje als rondom de anus. Zorg er altijd voor dat je lekker ontspannen bent voordat je de prostaat stimulator gaat inbrengen. Dankzij een goede voorbereiding wordt anale seks een stuk comfortabeler en aangenamer!

Clubwear Company heeft een ruim aanbod anal play toys. De verschillende speeltjes die jou tot ongekende hoogtepunten leiden zijn onder andere:

Prostaat stimulator anoniem kopen

Bij Clubwear Company kun je jouw prostaat stimulator anoniem kopen. Wij zorgen daarom altijd voor een discrete verzending. Zo kom je niet ongewenst voor ongemakkelijke situaties te staan met de pakketbezorger. Wanneer je een prostaat stimulator anoniem wilt kopen, zit je bij ons dus goed! Bekijk ook eens ons uitgebreide assortiment mannen lingerie om direct mee in de stemming te komen. Letterlijk en figuurlijk. Je bent helemaal klaar voor een avondje samen spelen of om lekker in je eentje te masturberen!

filters
Alles wissen