Vibrator

Zowel met als zonder partner bestaan er talloze mogelijkheden om volledig in extase te raken. Naast je eigen handen kun je ook een vibrator het leeuwendeel van het werk laten doen! De meeste van deze veelzijdige apparaten hebben meerdere standen. Dat betekent dat de route naar je ultieme hoogtepunt telkens weer anders kan zijn. Daarbij heeft lang niet iedere vibrator dezelfde vorm en concentreert iedere toy zich ook nog eens op een ander plekje. Kortom, er valt genoeg te ontdekken!

Vibrator soorten

Op welke manier wil je het liefste bevredigd worden? Dat is een vraag die jij jezelf wel eens mag stellen als je kijkt naar alle verschillende vibrator soorten waar je uit kunt kiezen. Seksspeeltjes zijn er immers in vele uitvoeringen, vormen en formaten. En dan hebben we het ook over degenen die trillen! Zo brengt een pikante Svakom massager voor vrouwen natuurlijk heel andere orgasmes teweeg dan een prostaat stimulator voor mannen. Ook voor vrouwen behoort een anale vibrator en een vibrerende butt plug tot de spannende mogelijkheden! Gebruik dan wel voldoende glijmiddel, hè?

Neem rustig een kijkje tussen onze uiteenlopende vibrator soorten om jouw perfecte toy te vinden!

Vibrator clitoris

Het is een misvatting om te denken dat elektronische speeltjes alleen voor penetratie bedoeld zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vibrator die je clitoris op een hemelse manier verwent? En de rest van je lichaam daarmee ook… De schokgolven die de populaire Womanizer veroorzaakt, schieten namelijk binnen de kortste keren door je hele lijf. Ieder model heeft weer andere eigenschappen, zodat elke ervaring compleet uniek zal zijn. Zoek dan ook de perfecte vibrator voor jouw clitoris uit bij Clubwear Company!

Vibrator remote control

Dacht je dat jij de volledige controle had over je eigen genot? Daar denkt je partner wellicht anders over wanneer hij of zij een vibrator met remote control ontdekt! Stel je voor dat je een kinky vibrator ei hebt ingebracht en dat je op straat zomaar een schokgolf van extase door je heen voelt gaan… hoe reageer je dan? Natuurlijk kun jij het ook voor het zeggen hebben. Bedenk eens wat een vibrator met remote control allemaal wel niet teweeg kan brengen!

Vibrator rabbit

Van verschillende merken kun je een razendpopulaire vibrator in de zogeheten rabbit variant bestellen bij Clubwear Company. Dankzij Je Joue ben je bijvoorbeeld constant bezig om de zintuiglijke wereld van binnen en buiten te leren kennen. Deze aantrekkelijke apparaten zijn voorzien van een gedeelte dat je eenvoudig inbrengt. Sommigen zijn voorzien van één of zelfs twee clitoris stimulators. Heb je trouwens speciale voorkeuren zodra het uitkomt op het uiterlijk van je vibrator? De rabbit modellen zijn in diverse vrolijke kleuren verkrijgbaar!