Rabbit Vibrator

Rabbit Vibrator

Rabbit vibrator

Er zijn genoeg seksspeeltjes op de markt waarvan de functionaliteit en het ontwerp behoorlijk recht door zee zijn, maar een rabbit vibrator behoort absoluut niet tot die categorie! Ook al breng je dit apparaat in, zoals de meeste toys, is dit speeltje ook voorzien van een kop die jouw clitoris heerlijk verwent. Zo kom je elke keer weer tot een grandioos orgasme! Kun je niet wachten om dat mee te maken? Bestel dan nu je rabbit vibrator bij Clubwear Company!

Rabbit vibrator FiFi

In onze uitgebreide webwinkel loop je alleen de allerbeste merken tegen het lijf tijdens je zoektocht naar de ultieme rabbit vibrator. Bijvoorbeeld het FiFi model van Je Joue! Hiermee worden zowel je clitoris als je g-spot hemels gestimuleerd. Daar komt nog bij dat dit speeltje op batterijen werkt, zeven trilniveaus heeft en ook nog eens waterdicht is. Je kunt dus heerlijk ontspannen in bad of onder de douche met de rabbit FiFi vibrator. Jij bepaalt zelf waar en wanneer je je volledig aan de lust overgeeft...

Rabbit vibrator Svakom

Iedere vrouw zou volledige vrijheid moeten hebben om te bepalen hoe ze van intense aanrakingen wil genieten. Dat is dan ook exact het principe waar een rabbit vibrator van Svakom op is ingesteld! Dankzij de sterke accu en de twee krachtige motoren van dit apparaat bepaal je zelf hoe snel of traag je tot een zalig hoogtepunt komt. We raden je wel aan om voldoende glijmiddelen te gebruiken om veilig en zorgeloos te kunnen genieten. Zo grijp je iedere keer weer terug naar je rabbit vibrator van Svakom!

Rabbit vibrator kopen

Clubwear Company is hét adres om jouw nieuwe rabbit vibrator te kopen. Wij bieden je de ruimste keuzemogelijkheden. Dat blijkt wel uit het brede aanbod veelzijdige speeltjes van de hoogste kwaliteit! In onze personal care afdeling vind je de toy cleaners die je nodig hebt die ervoor zorgen dat je speeltjes extra lang meegaan. Ben jij toe aan een nieuwe vorm van pure extase? Dan zou een rabbit vibrator kopen helemaal bovenaan je prioriteitenlijstje moeten staan!