Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Menu


Vibrator Eitjes & Vaginaballen

De ondeugende en stiekeme kant van seks en erotiek komt volledig naar voren bij het populaire vibrator ei. Dit is een stout seksspeeltje dat je stiekem kunt inbrengen en dragen in een intieme setting. Of in je dagelijks leven! Zolang je partner dicht genoeg in je buurt is, kan hij of zij het verborgen apparaatje op afstand activeren. Wat zal je omgeving daarvan merken? Kom daar zelf achter door bij Clubwear Company je eigen vibrator ei uit te kiezen!

Vibrator ei met afstandsbediening

Weet je wat nou het leuke is aan een vibrator ei met afstandsbediening van Svakom, Je Joue, We Vibe of één van onze andere populaire merken? Het apparaatje zelf is fluisterstil… maar hoe zit dat met jou? Misschien gaat het lukken om je in te houden en geen zuchten van genot te slaken in het openbaar, maar wellicht ook niet! Jouw lot ligt dus in de handen van je partner. Met een eindeloze fantasie moet het dan ook niet moeilijk zijn om allerlei erotische spellen te verzinnen. Zeker niet wanneer je een adembenemend vibrator ei met afstandsbediening gebruikt!

Vibrator ei draadloos

Je kunt natuurlijk een bekabelde Vibro Bullet van You2Toys op jezelf gebruiken, maar wat dacht je van een vbibrator ei dat draadloos werkt? Zo kun je er zelfs een sexy string of slip overheen dragen! Daarbij kun je ook nog andere zinnenprikkelende kleding kiezen, natuurlijk. En we hadden het al over de mogelijkheid om zeggenschap over jouw genot aan een ander over te dragen. Een vibrator ei dat draadloos werkt, is dan ook het ultieme speeltje voor ruimdenkende vrouwen en koppels!

Vibrator ei bestellen

Bekijk het ruime assortiment van Clubwear Company en kies het perfecte vibrator ei uit om online te bestellen. Je hebt keuze uit verschillende vrolijke kleuren en modellen. Ook qua formaat lopen deze stiekeme apparaatjes uiteen. Wees overigens maar niet bang dat de bezorger vol schaamte zo snel mogelijk wegrent. Wij verpakken je bestelling discreet, zodat ook een eventuele verrassing voor je partner niet verpest zal worden. Nog een ontzettend goede reden om je vibrator ei bij ons te bestellen!

Veelgestelde vragen

Wat is een vibrator ei?

Dit is een mini variant van de klassieke vibrator. Het is zo klein dat je het heel gemakkelijk in je kunt dragen zonder dat iemand daar erg in heeft. Tenzij de trillingen toe beginnen te nemen, natuurlijk! De hevigheid daarvan bepaal je zelf, tenzij je de controle aan je partner geeft of iemand anders. Sommige modellen zijn voorzien van een afstandsbediening, anderen bestuur je met een handige app. Je vibrator ei is in de meeste gevallen heel handig met behulp van een USB snoer op te laden!

Hoe werkt een vibrator ei?

Een vibrator ei bevat motortjes aan de binnenkant die trillingen af kunnen geven. Elk model heeft een eigen aantal standen, waarvan de intensiteit verschilt van laag tot hoog. Om plezier te hebben van het speeltje moet je het eerst inbrengen in je vagina. Daarna heb je via de app of meegeleverde afstandsbediening de volledige controle over je eigen genot, tenzij je partner mag bepalen wat er allemaal gebeurt! Een vibrerend ei is dan ook geweldig om pikante spelletjes te spelen in het openbaar…

Hoe gebruik je een vibrator ei?

Breng eerst voldoende glijmiddel aan op zowel je vibrator ei als in en om je vagina. Zo weet je zeker dat het inbrengen van het speeltje gemakkelijk en comfortabel gaat. Sommige eitjes, zoals de Lush en Jive modellen van We Vibe, hebben uitsteeksels aan de buitenkant die je in staat stellen om de apparaatjes heel gemakkelijk in en uit te schakelen. Zodra het speeltje eenmaal zit, is het tijd om te beginnen met genieten van de vele verschillende vibratie standen waar je jezelf mee kunt bevredigen!

Welke soorten vibrator ei?

Je hebt de keuze uit een aantal verschillende modellen. Sommige vibrator eitjes zijn eigenlijk bullet vibrators die vastzitten aan een koord, waarvan het andere einde aan een afstandsbediening bevestigd is. Anderen zijn weer helemaal losgekoppeld van de remote en worden met behulp van een app op je smartphone bediend. De vormen van de speeltjes zijn ook allemaal anders. De ene is bol, de andere weer langwerpig en weer een andere bestaat uit twee kogeltjes achter elkaar. De werking is redelijk universeel.

Waarom vibrator ei kopen bij Clubwear Company?

Omdat je nergens anders zo’n compleet assortiment tegen zult komen! Wie op zoek is naar een betrouwbaar online adres om een vibrator ei te kopen, komt bij Clubwear Company uit. In ons uitgebreide assortiment vind je daarnaast vele andere speeltjes die je partner en jou op de meest bijzondere manieren zullen stimuleren. Ben jij begaafd met een avontuurlijke (in)borst? Dan wil je naast je vibrator ei zeker eens een kijkje nemen bij de andere vibrators die je bij ons kunt aanschaffen.

filters
Alles wissen