Eitjes & Vaginaballen

Eitjes & Vaginaballen

Vibrator ei

De ondeugende en stiekeme kant van seks en erotiek komt volledig naar voren bij het populaire vibrator ei. Dit is een stout seksspeeltje dat je heimelijk kunt inbrengen en dragen in een intieme setting. Of in je dagelijks leven! Zolang je partner dicht genoeg in je buurt is, kan hij of zij het verborgen apparaatje op afstand activeren. Wat zal je omgeving daarvan merken? Kom daar zelf achter door bij Clubwear Company je eigen vibrator ei uit te kiezen!

Vibrator ei met afstandsbediening

Weet je wat nou het leuke is aan een vibrator ei met afstandsbediening van Svakom, Je Joue, We Vibe of één van onze andere populaire merken? Het apparaatje zelf is fluisterstil… maar hoe zit dat met jou? Misschien gaat het lukken om je in te houden en geen zuchten van extase te slaken in het openbaar, maar wellicht ook niet! Jouw lot ligt dus in de handen van je partner. Met een eindeloze fantasie moet het dan ook niet moeilijk zijn om allerlei erotische spellen te verzinnen. Zeker niet wanneer je een adembenemend vibrator ei met afstandsbediening gebruikt!

Vibrator ei draadloos

Je kunt natuurlijk een bekabelde Vibro Bullet van You2Toys op jezelf gebruiken, maar wat dacht je van een vibrator ei dat draadloos werkt? Zo kun je er zelfs een sexy string of slip overheen dragen! Daarbij kun je ook nog andere zinnenprikkelende kleding kiezen, natuurlijk. En we hadden het al over de mogelijkheid om zeggenschap over jouw genot aan een ander over te dragen. Een vibrator ei dat draadloos werkt, is dan ook het ultieme speeltje voor ruimdenkende vrouwen en koppels!

Vibrator ei bestellen

Bekijk het ruime assortiment van Clubwear Company en kies het perfecte vibrator ei uit om online te bestellen. Je hebt keuze uit verschillende vrolijke kleuren en modellen. Ook qua formaat lopen deze stiekeme apparaatjes uiteen. Wees overigens maar niet bang dat je je pakket hoeft aan te nemen van een bezorger die zo snel mogelijk wegrent met het schaamrood op de kaken. Wij verpakken je bestelling discreet, zodat ook een eventuele verrassing voor je partner niet verpest zal worden. Nog een ontzettend goede reden om je vibrator ei bij ons te bestellen!