Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Menu


Luchtdruk vibrators

De luchtdruk vibrator is de revolutie op het gebied van de vibrator. Niet door vibraties en trillingen, maar door luchtdruk stimulatie op de clitoris kom je tot een orgasme. Een totaal ander gevoel! Voor veel vrouwen de uitvinding van de twintigste eeuw!

Lees meer
54 artikelen gevonden
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd

Luchtdruk vibrator

Heb je als vrouw moeite met het krijgen van een orgasme? In dat geval zouden wij je onmiddellijk adviseren om eens een luchtdruk vibrator uit te proberen. Wedden dat je hierdoor spetterend klaar gaat komen? Deze vibrator pakt het heel anders aan dan de klassieke vibrator die we allemaal wel kennen. Een luchtdruk vibrator sabbelt als het ware aan je klit door middel van contactloze- drukgolven. De womanizer is de eerste originele luchtdruk vibrator die door het gelijknamige bedrijf op de markt is gebracht. Probeer hem maar eens en oordeel zelf!

Womanizer luchtdruk vibrator

Voor een daverend orgasme heb je slechts een klein beetje hulp nodig van de Womanizer luchtdruk vibrator. Deze vibrator zuigt door middel van luchtdruk pufjes aan je clitoris, waarbij je zelf kunt bepalen hoe hard of zachtjes je het lekker vindt. Het fijne is ook dat hij bijna fluisterstil is dus je wordt niet afgeleid door een kabaal van jewelste. Je kunt hem lekker mee in bad of onder de douche nemen, dat is soms wel zo handig, het waarom daar kom je later nog wel achter! Je laadt je Womanizer luchtdruk vibrator heel eenvoudig weer op met een magnetische USB-oplaadkabel. Zo is hij snel en eenvoudig opgeladen voor het volgende fenomenale orgasme.

Satisfyer luchtdruk vibrator

Een hele goede rip off van een womanizer is de Satisfyer luchtdruk vibrator. Deze flikt in feite hetzelfde kunstje met jouw klit als de Womanizer. De Satisfyer geeft je een heel nieuw orgasmegevoel en je hebt minder risico op een overmatige stimulans. Maak je favoriete toy na gebruik schoon met water en een toycleaner. Weet jij al welke Satisfyer luchtdruk vibrator je gaat uitproberen?

Luchtdruk vibrator kopen

Eén ding is zeker: je zult geen enkele vorm van spijt krijgen wanneer je een luchtdruk vibrator gaat kopen! Dit apparaatje zal ervoor zorgen dat je een subliem orgasme krijgt, keer op keer weer. Bij Clubwear Company hebben we een breed assortiment aan luchtdrukvibrators, grote kans dat er eentje tussen zit die jou naar een fijn hoogtepunt zal brengen. Weet jij al welke luchtdruk vibrator je gaat kopen?

Veelgestelde vragen

Wat is een goede luchtdruk vibrator?

Aangezien Womanizer een patent heeft op de enige echte luchtdruk vibrator, moest de concurrentie een iets andere luchtdruk techniek ontwikkelen voor hun eigen luchtdrukvibrators. Dit heeft tot gevolg dat elke luchtdruk vibrator weer anders is en dus ook net even een andere sensatie geeft. Uit meerdere tests blijkt dat vrouwen over het algemeen het meest enthousiast zijn over de Womanizer Premium. Maar de Womanizer Classic en Liberty nemen een goede tweede en derde plek in beslag. Een voordelige aanrader zijn de luchtdrukvibrators van Satisfyer.

Hoe werkt een luchtdruk vibrator?

Een luchtdruk vibrator werkt zoals de naam al suggereert op luchtdruk en dus geeft dus geen vibraties of trillingen af. Ze geven in plaats daarvan kleine pulsaties en luchtdruk pufjes. En dit geeft hele andere, bijzondere sensaties. Door de luchtdruk pulsaties maakt deze vibrator niet direct contact met de clitoris en is hij ook nog eens veel stiller dan een klassieke vibrator.

Hoe gebruik je een luchtdruk vibrator?

Een luchtdruk vibrator is heel gebruiksvriendelijk, zorg dat hij volledig is opgeladen voordat je van start gaat met je solo vrijpartij. Spreid vervolgens je schaamlippen iets uit elkaar en zet het zuigmondje van de luchtdrukvibrator op je clitoris. Begin op een rustige stand en bouw de intensiteit langzaam op.

Waarom luchtdruk vibrator kopen bij Clubwear company?

Bij Clubwear Company schaf je niet alleen de beste luchtdrukvibrators tegen een voordelige prijs aan. Je maakt je seksuele ervaring helemaal compleet met de meest kinky kleding en sexy ondergoed. Kortom: je vindt bij ons een zeer uitgebreid assortiment aan verleidelijke kleding en seksspeeltjes. We leveren jouw gekochte artikelen op een discrete manier af en doen dit binnen één werkdag mits je vóór 16 uur hebt besteld. Heb je advies nodig? Dan helpen wij je graag met een passend en persoonlijk advies.

filters
Alles wissen