Wand Vibrator

Wand Vibrator

Wand Vibrator

Het oorspronkelijke model was voor massage in de brede zin bedoeld, maar seksueel voorlichtster Betty Dodson propageerde de Magic Wand vibrator aan het eind van de jaren 60 al snel als masturbatie seksspeeltje voor vrouwen! Hoewel, op ieder mensenlichaam bevinden zich wel gevoelige plekjes. Ook bij mannen. Dus je doet zowel je partner als jezelf altijd een plezier door voor een wand vibrator te kiezen! Daar komt nog eens bij dat er vele modellen in het brede aanbod van Clubwear Company te vinden zijn.

Wand vibrator Petite

Pikant speelgoed is in allerlei vormen en maten verkrijgbaar. Maar een Le Wand vibrator Petite model is met 10 inch (25,4 cm) heel erg handzaam en gemakkelijk overal mee naartoe te nemen! Met zes verschillende vibratiepatronen en tien snelheden bepaal je zelf hoe lang je erover doet voordat die krachtige ontlading door je hele lichaam schiet. Dit populaire apparaat wordt bovendien geleverd met een handige reiskoffer! Gebruik de wand vibrator Petite alleen of samen met je partner tijdens jullie erotische spellen.

Beste wand vibrator

Aangezien de voorkeuren van iedereen weer anders zijn, is het lastig om te zeggen wat de beste wand vibrator voor jou is. In ons brede aanbod vind je echter wel verschillende handige accessoires voor je toys, zoals diverse opzetstukken. Daarnaast kunnen we je modellen aanraden die oplaadbaar en zelfs waterdicht zijn, zodat je ze onder de douche of zelfs in bad kunt gebruiken! Wat volgens jou ook maar de beste wand vibrator is, je zult hem zeker in het ruime assortiment van Clubwear Company aantreffen.

Wand vibrator kopen

Profiteer van een ruime keuze en scherpe prijzen wanneer je bij ons je wand vibrator gaat kopen! Ook op het gebied van kwaliteit zit je gebeiteld bij ons, aangezien wij speeltjes van de beste merken ruim op voorraad hebben. Wees bovendien niet bang dat een eventuele verrassing verpest zal worden. Je bestelling wordt namelijk discreet verpakt en bovendien snel verzonden! Bij Clubwear Company een wand vibrator kopen betekent dan ook dat je er in no time van kunt genieten.