Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 75,-
Discreet verpakt
Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 75,-
Discreet verpakt
Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Sluiten

Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Gratis verzending vanaf 75,-
voor 23:00 besteld, morgen in huis
Bekijk winkelwagen
Menu


Klantenservice
Erotische feesten kalender

Veelgestelde vragen bij het kopen van vaginapompen

Wat zijn vaginapompen?

Vaginapompen, ook wel ‘pussy pompen’ genoemd, zijn seksspeeltjes voor vrouwen waarmee je de vagina kunt laten opzwellen. Het bestaat meestal uit een holle cilinder en een pompmechanisme. Het werkt op basis van het creëren van een vacuüm in de cilinder rond de vaginale en schaamstreek, waardoor er meer bloed zal stromen naar je vulva/schaamstreek.

Door de zuigfunctie en extra bloedtoevoer, zwellen je schaamlippen op en heb je meer gevoel in je intieme zone. Vaginapompen zijn hierdoor fantastische speeltjes om je eigen genot te verkennen en te experimenteren met intense sensaties. Bij Clubwear Company hebben we diverse vaginapompen in ons assortiment die jouw solo- of partnersessies naar een volgend niveau kunnen tillen!

 

Voor wie zijn vaginapompen bedoeld?

Vaginapompen zijn geschikt voor vrouwen die graag erotische grenzen opzoeken. Met dit speeltje kun je namelijk genieten van intensere sensaties, die jou, maar ook jouw partner laten sidderen van genot. Door de zwelling, voelt de vagina namelijk ‘voller’ aan bij penetratie, waardoor het gevoel van wrijving wordt verhoogd. Dit betekent dus extra genieten voor zowel hem als haar!

Ook voor solo avonturen is een vaginapomp een mooie toevoeging aan het er erotische repertoire. Start je solospel met het opwarmen van je intieme zone met dit speeltje, en ervaar de heerlijke nattigheid die in de juiste stemming brengt voor een opwindend moment met jezelf.

Wist je dat vaginapompen ook een uitstekend speeltje zijn voor BDSM- rollenspellen? Hierbij werkt de pomp als spannende tool voor het spel tussen dominantie en onderdanigheid. Wel is het belangrijk dat de vaginapomp altijd met kennis en voorzichtigheid behandeld wordt, om ongewenste pijnsensaties in jouw intieme zone te voorkomen. In de juiste handen, kan een vaginapomp zo een extra dimensie van gevoeligheid en sensaties oproepen!

 

Hoe gebruik je een vaginapomp?

Vaginapompen bestaan meestal uit drie gedeeltes: een pomp, een slangetje en een knijpbal. De pomp plaats je over de vulva, zodat jouw intieme zone helemaal bedekt is. Met elke knijpbeweging in het pompje wordt de lucht uit het kapje gezogen waardoor jouw schaamstreek als het ware vacuüm wordt getrokken. Het zuigende effect kan ook an sich een plezierig effect geven.

Wanneer het bloed in deze zone weer vrij kan stromen, wordt de bloedtoevoer automatisch verhoogd, waardoor je vulva opzwelt. Je kunt het pompen blijven herhalen voor een gewenst effect. Op deze manier kun je blijven experimenteren en nieuwe sensaties verkennen!

 

Bestel vaginapompen online bij Clubwear Company

Bij Clubwear Company hebben we verschillende vaginapompen in het assortiment om jouw ladyparts eens goed te verwennen. Om nog meer sensaties van erotische zones te verkennen, kan je ook overwegen om een tepelpomp of een clitorispomp te nemen. Deze werken hetzelfde als een vaginapomp, en kunnen een geweldige toevoeging zijn om intenser gevoel in de tepels of clitoris te ervaren en ze te laten opzwellen.

Bij Clubwear Company versturen we bestellingen die voor 23:00 uur geplaatst zijn, direct dezelfde dag in een discrete doos. Verras dus je partner of trakteer jezelf met deze adembenemende toy van Clubwear Company!

filters
Alles wissen