Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Menu


Glazen dildo's

Ben je allergisch voor rubber of latex? Of ben je toe aan een compleet nieuwe ervaring? Dan is een glazen dildo de uitkomst voor jou. Een glazen dildo is gemaakt van supersterk, massief glas én zal daarom nooit breken of splinteren. Met een glazen dildo kan je daarom veilig tot jouw hoogtepunt komen. Goed om te weten: je kan deze dildo met elke soort glijmiddel combineren.

 

Is een glazen dildo iets voor mij?

Een glazen dildo is niet per se voor de beginnende of de ervaren gebruikers. Of het iets voor jou is, hangt van jouw persoonlijke voorkeuren af. Misschien is een realistisch uitziende dildo gewoon niet jouw ding. Deze unieke dildo ziet er iets minder uit als een echte penis, maar komt wel overeen qua vorm en grootte. Als je toe bent aan een nieuwe en unieke ervaring, dan is een glazen dildo iets voor jou.

 

Zo gebruik je de glazen dildo

Bij Clubwear Company hebben we glazen dildo’s in verschillende vormen en groottes. Als je nog niet eerder een glazen dildo hebt gebruikt, raden we aan om voor een kleinere dildo te gaan. Zo kan je op je gemak experimenteren met deze vorm van penetratie. De meeste mensen gebruiken de dildo voor vaginale penetratie, maar ook voor anale en orale penetratie kan je de dildo gebruiken. Maak hem na gebruik goed schoon met een toycleaner.

 

Ideaal voor BDSM temperature play

Het spannende aan een glazen dildo is dat je hem ook goed kan gebruiken voor bijvoorbeeld BDSM temperature play. Dat is een speciale vorm van erotische stimulatie die je gebruikt om de onderdanige te straffen. Het glazen materiaal past zich snel in temperatuur aan, dus leg de dildo even in de koelkast of warm hem op in warm water.

 

Koop jouw glazen dildo bij Clubwear Company: Snel & Discreet geleverd

Heb je een glazen dildo die aan jouw wensen voldoet gevonden? Bestel deze dan op werkdagen voor 16:00 uur. Dan verzenden wij hem namelijk dezelfde dag nog! Dit doen wij in een 100% discrete verpakking. De verpakking is dus neutraal en er staat geen afzender op. Voor bestellingen van meer dan 75 euro zijn de verzendkosten gratis. Heb je vragen over een glazen dildo of een van onze andere producten? Neem gerust contact op.

filters
Alles wissen