Silver Delights Limited Edition - Womanizer/We-Vibe

swipe
We-Vibe en Womanizer Premium Zwart
Womanizer Premium
We-Vibe Tango
Artikelnummer:
CC-21027
Merk:
Womanizer/We-Vibe
Materiaal:
Siliconen
Kleur:
Zwart
Levertijd:
4 werkdagen

€ 209,95

Discreet verpakt

Discreet verpakt

Gratis verzonden boven de €75,-

Achteraf op factuur

Achteraf op factuur

Betaal na ontvangst goederen

Silver Delights Limited Edition - Womanizer/We-Vibe

Merk
Womanizer/We-Vibe
Materiaal
Siliconen
Levertijd
4 werkdagen
Kleur
Zwart
Gewicht
625

Womanizer Premium & WeVibe Tango in 1 set! En ook nog eens verpakt in een mooie kadoverpakking.

Deze twee best verkochte speeltjes zullen zeker populair zijn.

De set bevat:

 • 1 x Womanizer Premium (losse verkoop: 184,95)
 • 1 x WeVibe Tango (losse verkoop: 79,-)

Beide speeltjes kunnen worden opgeladen met de meegeleverde USB-kabel. Bevat een WeVibe Lube glijmiddel sample van Pjur (2 ml) en een mooie opbergtas. Alles zit in een elegante, decoratieve doos.

 

The Womanizer Premium - met de gepatenteerde Pleasure Air-technologie en de nieuwe automatische piloot en Smart Silence!

 

Hoe werkt de Womanizer Premium:
De revolutionaire Womanizer technologie, die helemaal niets te maken heeft met een vibrator, maakt het mogelijk om zonder aanraking de clitoris te stimuleren. Tijdens het stimulatieproces wordt de clitoris licht in het product gezogen om daar met pulserende drukgolfjes te worden gestimuleerd, zonder aanraking en nauwkeurig aanpasbaar.
Zo kan een ongekende sensatie van opwinding worden ervaren die zich doorzet naar krachtige orgasmes. Overstimulatie van de clitoris behoort vanaf nu tot het verleden. De Womanizer is het eerste product wereldwijd dat deze innovatieve manier van stimuleren gebruikt.

 

Zowel de technologie als het ontwerp zijn geoptimaliseerd. De stimulatiekop is vlakker en het apparaat is nog gemakkelijker vast te houden. De 12 intensiteitsniveaus zijn anders dan voorheen. Het eerste niveau is zachter dan op de W500 en het hoogste niveau is intenser dan op de W500.

 

Autopiloot: in de automatische piloot kan de gebruiker gewoon achterover liggen en genieten van de Womanizer, terwijl de stimulatie en de intensiteit willekeurig variëren tussen de stimulatiepatronen. Het orgasme kan worden vertraagd, dankzij het fijn afgestemde patroon en veel vrouwen kunnen hierdoor een intenser orgasme ervaren. De automatische piloot heeft 3 verschillende niveaus.

 

Smart Silence: deze functie betekent dat de Womanizer zichzelf alleen inschakelt wanneer deze bijna in contact komt met de huid. Als de gebruiker de Womanizer opzij legt, schakelt hij zichzelf meteen uit en gaat pas weer aan als hij in de buurt van de huid is.

 

De Womanizer Premium heeft een zeer stille motor (> 40dB), een fluweelachtig zacht siliconenoppervlak en is 100% waterdicht. Hij kan worden opgeladen met de meegeleverde USB-kabel (magnetische oplader).

 

 • De oplaadtijd is 120 minuten.
 • Batterijlooptijd is 240 minuten.
 • Het apparaat is waterproof.
 • Afmetingen: 155 x 50 x 35 mm.

 

73%   ervaart meerdere orgasmes
76%   beleeft een exceptioneel intens orgasme
63%   ervaart een volkomen nieuwe seksuele beleving
98%   zou graag een Womanizer willen hebben
100% beschrijft de Womanizer als absoluut uniek

 

Let op: Alle Womanizers schakelen zichzelf automatisch uit na 30 minuten gebruik. Dit om oververhitting te voorkomen. Nadat de Womanizer is afgekoeld is die weer klaar voor de volgende 30 minuten.

 

Hoe werkt de We-Vibe Tango:

Klein maar machtig krachtig, de Tango levert diepe, rommelende vibraties precies waar je ze wilt hebben. Ideaal voor  liefhebbers op zoek naar diepe krachtige trillingen.
Klein, krachtig en zakformaat. Tango is ontworpen voor een nauwkeurige externe stimulatie. De taps toelopende tip levert intense vibraties met nauwkeurige focus, terwijl de vlakke rand perfect is voor alle massages.Tango is oplaadbaar, body-safe en 100% waterdicht. Met 8 vibratie modes om uit te kiezen. Het geluid is redelijk. De lengte is 9 cm, de doorsnede is 2 cm.


Kenmerken van deze krachtige mini-vibe: 

 • Oplaadbaar met de meegeleverde USB-oplader
 • Twee uur speeltijd. Low-power waarschuwing vertelt je wanneer op te laden
 • 90 minuten oplaadtijd
 • 8 vibratiestanden
 • 100% waterdicht 
 • Gebruik het ook in de douche of het bad. 
 • Eenvoudig te reinigen met water en zeep. 
 • Lichaamsvriendelijk PC ABS thermoplastic (hard plastic) 
 • Vrij van ftalaten (weekmakers), latex en BPA.
 • Eenvoudig schoon te maken
 • Met mooi satijnen opbergzakje

- 1 jaar fabrieksgarantie door fabrikant We-Vibe

 

Tip: Vergeet je glijmiddel niet mee te bestellen! Ook bij een speeltje is een glijmiddel erg prettig. Bij dit speeltje van siliconen gebruik je een glijmiddel op waterbasis.

 

4