Stoeipakje

Stoeipakje

Comfortabele kleding voor in huis en in de slaapkamer vind je natuurlijk bij Clubwear Company! Wat dacht je bijvoorbeeld van een sexy stoeipakje? Hul jezelf in een sexy teddy om nog meer passie en plezier aan jullie relatie toe te voegen! Ook voor feestjes of intieme avonden kun je bij ons terecht voor sexy carnaval outfits! Speel bijvoorbeeld het (on)schuldige dienstmeisje of de redder (M/V) in nood met de bijbehorende kostuums. Een stoeipakje van Clubwear Company kan alle vormen en maten aannemen!

Stoeipakje grote maten

Ons ruime assortiment houdt rekening met de wat vollere dames. Voor de voluptueuze vrouw hebben wij verschillende varianten van het stoeipakje in grote maten. Ook thema kleding in plus size hoort daarbij! In ons aanbod vind je precies wat je zoekt, van kleur tot lengte. Hoe doorschijnend de kledingstukken zijn kun je ook zelf bepalen. Want hoe ongeremd jouw fantasie is, zo eindeloos zijn de mogelijkheden van de stoeipakjes in grote maten van Clubwear Company!

Stoeipakje kopen

Als je wat meer pit aan je liefdesleven toe wilt voegen is een stoeipakje kopen bij Clubwear Company altijd een goed idee. Deze zijn in alle soorten en maten bij ons verkrijgbaar, van verkleedkostuums tot catsuits! Zodra je bestelling is geplaatst, wordt deze met de grootste zorgvuldigheid verwerkt en bij je afgeleverd. Uiteraard nemen wij hierbij de grootst mogelijke discretie ter harte! Wil je een sexy stoeipakje kopen? Dan zul je bij Clubwear Company zeker slagen!

4