Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Menu


Boudoir Bizarre

Boudoir Bizarre is al 17 jaar een fetish feest, met als dresscode kinky kleding. Bekijk op deze categorie de een impressie van Boudoir Bizarre kleding, of stel je outfit samen via deze categorieën:

Dames:Catsuits Burlesque Uniforms Lak en Leer Latex en Datex BDSM
Heren:Lak en Leer Latex en Neopreen BDSM

Lees meer
48 artikelen gevonden

Boudoir Bizarre kleding

Op 15 april was het weer zo ver; Boudoir Bizarre barstte los in Club Panama in Amsterdam! Qua kleding staat dit evenement in het teken van plastic fantastic en een erotische gothic stijl. Zolang het maar bizar, extravagant en fantastisch is, is het van harte welkom. Wat dat betreft zit je helemaal goed bij Clubwear Company! Kies uit de gekste outfits of liever nog de losse onderdelen waar jij je creativiteit op los kunt laten. Boudoir Bizarre wordt daardoor een ervaring om nooit meer te vergeten.

Dit fantastische feest gemist? Je krijgt op 26 augustus en 15 december een herkansing!

 

Boudoir Bizarre Dresscode:

Wanneer je voor het Boudoir Bizarre feest de volgende kleding koopt, weet je zeker dat je een outfit geheel volgens de dresscode hebt!

  • Rubber
  • Leer
  • PVC
  • Ondeugend burlesque
  • Fetish TV
  • Erotic Gothic
  • Fantastic Plastic
  • Fetish Glam
  • Uniform
  • BDSM Playgear

Niet toegestaan: jeans, gym, vrijetijdskleding, wit ondergoed, sneakers of alleen naakt

Als er één plek is waar jij je ultieme Boudoir Bizarre kleding kunt vinden, is dat Clubwear Company! Dankzij een ruim keuzeaanbod maken we het mogelijk om je creatie zo pikant en uitbundig te maken als je zelf wilt. Kies bijvoorbeeld voor kinky kleding van lak en leer, aangevuld met luxe leren accessoires om aan de strenge dresscode te voldoen, die verder het gebruik van rubber, pvc en bdsm elementen in outfits toejuicht.

Houd je met je Boudoir Bizarre kleding wel aan de gestelde regels: draag géén jeans, sportschoenen en andere casual kleding of zelfs Adam dan wel Eva-kostuum. Hierin word je niet toegelaten. Neem bovendien niet je mobiele telefoon mee naar binnen, anders sta je zo weer buiten.

 

Stel je eigen Boudoir Bizarre outfit samen

Laat je fantasie de vrije loop tijdens het samenstellen van je zinnenprikkelende Boudoir Bizarre pakjes. Je bent volledig vrij in je keuze, zolang het eindresultaat maar tot de categorieën fetish en kinky behoort. In het ruime assortiment van Clubwear Company vind je altijd een sexy setje dat aan deze simpele eisen ruimschoots voldoet. Ook aan sexy rokjes in uiteenlopende kleuren en materialen is er bij ons geen gebrek. En wat dacht je ervan om een strakke maar comfortabele catsuit te kiezen als basis voor jouw verleidelijke Boudoir Bizarre pakjes? Na een blik op ons grote aanbod zul je merken dat werkelijk niets onmogelijk is!


Bekijk de erotische feesten kalender van 2023

filters
Alles wissen