Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
MenuBody & toysEitjes & Vaginaballen
Remote Control Toys
Sexspeeltjes voor koppels

Anal Play Anale Vibrators
Buttplug
Prostaat Stimulator

Dildo's Dildo
Handmade Dildo's
Voorbind dildo's

Manstore Alle Manstore
Manstore Outlet

Benno von Stein Benno von Stein Man
Benno von Stein Vrouw

Nieuw Nieuw Body & Toys
Nieuw Vrouw
Nieuw Man

Kado Kleding Kado
Body & Toy Kado
Giftset

Boudoir Bizarr

Let op! Dit is actuele informatie van januari 2020.

Dresscode:

  • Rubber
  • Leer
  • PVC
  • Ondeugend burlesque
  • Fetish TV
  • Erotic Gothic
  • Fantastic Plastic
  • Fetish Glam
  • Uniform
  • BDSM Playgear

Niet toegestaan: jeans, gym, vrijetijdskleding, wit ondergoed, sneakers of alleen naakt

Op 18 april is het weer zo ver; de 32ste editie van Boudoir Bizarre barst los! Tijdens deze uitbundige doch intieme underground fetish party kun je een avond en nacht helemaal jezelf zijn in een wereld van plastic fantastic en erotische gothic stijl. Zolang het maar bizar, extravagant en fantastisch is, is het van harte welkom. Wat dat betreft zit je helemaal goed bij Clubwear Company! Kies uit de gekste kostuums of liever nog de losse onderdelen waar jij je creativiteit op los kunt laten. Boudoir Bizarre wordt daardoor een ervaring om nooit meer te vergeten.

Boudoir Bizarre kleding

Als er één plek is waar jij je ultieme Boudoir Bizarre kleding kunt vinden, is dat Clubwear Company! Dankzij een ruim keuzeaanbod maken we het mogelijk om je creatie zo pikant en uitbundig te maken als je zelf wilt. Kies bijvoorbeeld voor kinky kleding van lak en leer, aangevuld met luxe leren accessoires om aan de strenge dresscode te voldoen, die verder het gebruik van rubber, pvc en bdsm elementen in outfits toejuicht. Houd je met je Boudoir Bizarre kleding wel aan de gestelde regels: draag géén jeans, sportschoenen en andere casual kleding of zelfs Adam dan wel Eva-kostuum. Hierin word je niet toegelaten. Neem bovendien niet je mobiele telefoon mee naar binnen, anders sta je zo weer buiten.

Boudoir Bizarre pakjes

Laat je fantasie de vrije loop tijdens het samenstellen van je zinnenprikkelende Boudoir Bizarre pakjes. Je bent volledig vrij in je keuze, zolang het eindresultaat maar tot de categorieën fetish en kinky behoort. In het ruime assortiment van Clubwear Company vind je altijd een sexy setje dat aan deze simpele eisen ruimschoots voldoet. Ook aan sexy rokjes in uiteenlopende kleuren en materialen is er bij ons geen gebrek. En wat dacht je ervan om een strakke maar comfortabele catsuit te kiezen als basis voor jouw verleidelijke Boudoir Bizarre pakjes? Na een blik op ons grote aanbod zul je merken dat werkelijk niets onmogelijk is!

Boudoir Bizarre outfit

Zit jij al vol wilde plannen omtrent je Boudoir Bizarre outfit? Maak die dan werkelijkheid door de onderdelen ervan bij Clubwear Company te bestellen! Als je de andere aanwezigen echt wilt doen watertanden, is een transparante bodystocking precies wat je zoekt. Verder hebben we nog tal van sexy maskers, handschoenen en andere accessoires waarmee je jouw garderobe voor hét underground fetish feest van Nederland helemaal compleet maakt. Dat is dan ook de reden dat velen je voorgingen door hun Boudoir Bizarre outfit voor aankomende 18 april bij Clubwear Company te bestellen!

filters
Alles wissen