Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Uit voorraad geleverd
Besteld voor 16:00, zelfde werkdag verstuurd
Altijd 100% discreet verpakt en verstuurd
Menu


SDC World Party

Let op! Dit is actuele informatie van september 2019.

Dresscode:

  • Wit
  • Lichtblauw
  • Rood
  • Geel 
  • Oranje
  • Zwart
  • Sexy glamour

Niet toegestaan: t-shirts, jeans en sneakers

Als ervaren swinger ben je ongetwijfeld bekend met SDC world Party. Samen met Crazyland en Exceptionnel wordt dit erotische spektakel georganiseerd door SDC.com, ‘s werelds grootste swingers platform. Mede dankzij de verbluffende kostuums die afkomstig waren van Clubwear Company, was de eerste editie een zinderend succes. Overal waar je keek zag je de meest opwindende outfits. Met behulp van onze uitgebreide erotische lingerie collectie steel jij straks de show op de Fire & Ice editie van de SDC World Party en sla je gegarandeerd de partner van je dromen aan de haak!

SDC World Party 2019

Creaties uit het brede assortiment van Clubwear Company zullen uitgebreid te zien zijn op de SDC World Party van 2019. Wij werken mee aan een catwalkshow waar pikante modellen zullen schitteren in de mooiste en meest prikkelende sexy kleding van merken zoals Noir Handmade, Me Seduce en Patrice Catanzaro. Tevens zijn wij op SDC World Party 2019 aanwezig met een stand vol spannende, classy outfits. Dit is jouw kans om persoonlijk advies te krijgen over de nieuwste trends die cruciaal zullen blijken tijdens een wilde nacht!

SDC World Party kleding

Als vrouw kun je helemaal los gaan met ons SDC World Party kleding aanbod. Je kunt kiezen voor een sexy cocktailjurk of stijlvolle lingerie. Beide vind je in het ruime assortiment van Clubwear Company! Maar ook fetish valt onder de SDC World Party kleding voorschriften. Latex, leer, rubber en PVC zijn de materialen waaruit je fetish outfit mag bestaan. Kies voor de Fire & Ice editie wel uit de meest sexy en glamoureuze kledingstukken in zwart, rood en/of wit. Zo ga je helemaal op in het thema!

Je kinky outfit en accessoires bestel je voordelig bij ons op de website en worden discreet bij je bezorgd. Zo blijft het een verrassing als je je pakketje thuis ontvangt.

SDC World Party kleding bij Clubwear Company

Om er zeker van te zijn dat je toegelaten wordt bij de SDC World Party kun je je kleding bij Clubwear Company bestellen! Wij weten exact welke materialen toegestaan worden en wat je beter niet aan kunt trekken, dankzij onze nauwe samenwerking met SDC.com. Je kunt altijd contact met ons opnemen als je vragen hebt. Je kunt hoe dan ook maar beter kinky kleding van lak, leer of latex aantrekken. Dit wordt door de organisatie zeker weten gewaardeerd! Kun je niet wachten? Koop dan nu je SDC World Party kleding bij Clubwear Company en beleef de nacht van je leven!

filters
Alles wissen