Fetishdreamz

Fetishdreamz 23-05-2020

Let op: dit is actuele informatie uit december 2019

Dresscode:

  • Leer
  • Lak 
  • Latex

Jezelf zo strak mogelijk inpakken om uitbundig uit te pakken… dat doe je natuurlijk bij Fetishdreamz in Groningen! Voor dit wilde evenement trek je je meest kinky kleding uit de kast. Niet om te voorkomen dat je uit de toon valt maar om de toon te zetten! In het brede assortiment van Clubwear Company vind je allerlei outfits en kledingstukken die je hierbij een flink eind op weg helpen. Dankzij jouw creativiteit zul je ook deze editie van Fetishdreamz weer als een groot succes ervaren!

Fetishdreamz outfit

Hoe graag de organisatie je ook je gang wil laten gaan, er zijn wel voorwaarden aan je fabuleuze Fetishdreamz outfit verbonden. Zo ben je in leren kleding van harte welkom, evenals in kostuums die uit lak en latex bestaan. En ja, dat geldt ook voor heren! Gelukkig heb je op dit gebied keuze te over in onze Menswear afdeling. Voldoen aan de dresscode voor dit onmisbare feest wordt dan ook geen enkel probleem. En met een creatief eindresultaat voor je Fetishdreamz outfit op de proppen komen evenmin!

Fetishdreamz Groningen

Laat je van je stoutste kant zien tijdens Fetishdreamz te Groningen. In Huize Maas borrelt het van de mensen uit alle hoeken van de samenleving die één ding gemeen hebben; hun passie voor hun kinky lifestyle uitgebreid vieren! Geniet van de lekkerste drankjes terwijl je losgaat op de beats van de beste dj’s. De unieke sfeer maakt Fetishdreamz in groningen telkens weer het evenement dat een prominente plek op je kalender verdient. Stel je sexy setje samen, maak die af met bijpassende accessoires en ga helemaal op in dit magistrale feest!

4